En poques setmanes de diferència el Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà diversos esdeveniments esportius

Diumenge 17 d’abril arriba per primer cop FES DANCE a Tarragona, un gran aparador per a les diferents escoles de dansa, associacions, gimnasos etc. de la zona ja que durant l’espectacle es lluiran amb les actuacions dels seus alumnes i les demostracions del què estan fent a les seves instal·lacions. Pels participants a l’esdeveniment, Fes Dance és el moment d’ensenyar al públic les seves habilitats i fer-lo gaudir amb les seves actuacions. L’essència de Fes Dance és l’exhibició, la diversió i passió per la dansa i no té carácter competitiu. Entre els molts estils que es representaran hi trobem: street dance, danza jazz, hip hop, waacking-vogue, dansa oriental, b-boying, llatins, strip dance, house dance, ballet, dansa afro, kapoeira, dansa acrobàtica, locking i contemporani.  Fes Dance va néixer a Barcelona fa 29 anys i des d’aleshores s’ha celebrat anualment a la ciutat comtal, després del gran èxit assolit els organitzadors han volgut ampliar l’experiència a altres ciutats sent Tarragona una de les escollides. Les entrades per Fes Dance Tarragona es podran comprar el mateix 17 d’abril a partir de les 10h a la taquilla del Palau de Congressos per un preu de 10€.

El 23 i 24 d’abril arriba també per primer cop a la ciutat el I Campionat Nacional de Pole Sport, una dura  combinació de diverses disciplines. Els exercicis consisteixen en una actuació acrobàtica amb coreografia que utilitza com eina de treball una barra vertical. Una tècnica que combina força, elasticitat, equilibri i ritme. Prop de 150 esportistes d’arreu de l’estat espanyol participaran en aquesta competició que es celebra per primer cop a la ciutat de Tarragona.  En la seva primera edició s’espera una afluència de públic d’unes 600 persones entre acompanyants, familiars, aficionats a l’esport i organització. Les entrades per poder veure la competició es poden comprar a través de Ticket Master.

Finalment els propers 13, 14 i 15 de maig torna l’esperat Concurs Nacional de Dansa ANAPRODE. En la seva 11a edició, el concurs de dansa està plenament consolidat i integrat a la ciutat de Tarragona que en 3 dies de durada acull més d’un miler de candidats i prop de 3.500 visitants.

El Concurs Nacional de Dansa està organitzat per l’Asociación Nacional para el Apoyo y la Promoción de la Danza en España en col·laboració amb la Confederació Nacional de Dansa de França. El concurs va néixer amb l’objectiu i la voluntat de promoure i enriquir els estudis de dansa dels ballarins amateurs i pre-professionals. Dins el concurs de dansa ANAPRODE trobem diferents estils de dansa: clàssica, contemporània, jazz, hip-hop, escola bolera, dansa estilitzada, flamenc i fusió.

La missió del concurs de dansa organitzat per ANAPRODE/CNDF és la difusió, exhibició i promoció de la dansa, a la vegada que fomenta els intercanvis de dansa entre diferents ciutats de l’Estat Espanyol i d’Europa. Cal destacar la rellevància i la trajectòria del concurs que arriba a la seva onzena edició amb una altíssima participació. Un èxit consolidat gràcies a l’esforç i dedicació de tota l’organització ANAPRODE.