fes dance 2Fes Dance Tarragona arriba al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el proper 17 d’abril amb un llarguíssim recorregut de 29 edicions a la ciutat de Barcelona. L’èxit assolit a la capital catalana, i a totes les ciutats on s’ha exportat l’esdeveniment, fa preveure que Tarragona es convertia també en seu anual d’aquesta activitat.

Fes Dance es un aparador per a les diferents escoles de dansa, associacions, gimnasos etc. de la zona ja que durant l’espectacle es lluiran amb les actuacions dels seus alumnes i les demostracions del què estan fent a les seves instal·lacions. Pels participants a l’esdeveniment, Fes Dance és el moment d’ensenyar al públic les seves habilitats i fer-lo gaudir amb les seves actuacions.

Fins al moment ja hi ha més de 200 participants inscrits a través de diversos centres esportius com són: Vital Fitness, Lindax Gimnàs, Escola de Dansa Indra, CIA XTRA, Bailame, Pinguin Gym, Anwar Studio, GentSana, Escola de Ball Nou Ritme, grup de dansa tribal ATS “Miau Tribe”, Sinhus Sport i Centre Dansa Cambrils. El període per inscriure’s com a participant a fes Dance Tarragona es tancarà aquesta Setmana Santa. Els interessats poden accedir a la web www.fesdance.com on trobaran tota la informació sobre l’esdeveniment.

fes danceL’activitat de Fes Dance Tarragona tindrà lloc el diumenge 17 d’abril sobre les 11.30h i s’allargarà unes dues hores. El públic general que vulgui veure les actuacions podrà comprar l’entrada directament el mateix dia de l’esdeveniment a la taquilla del Palau Firal i de Congressos de Tarragona per un preu de 10€.  Els centres participants també poden fer les seves comandes d’entrades directament amb els organitzadors.

L’essència de Fes Dance és l’exhibició, la diversió i passió per la dansa. Aquesta serà una sessió festiva que permetrà posa ren contacte els centres amb el seu públic. Destaca que l’esdeveniment no té un caràcter competitiu sinó de demostració en el que trobarem estils tant diversos com: street dance, danza jazz, hip hop, waacking-vogue, dansa oriental, b-boying, llatins, strip dance, house dance, ballet, dansa afro, kapoeira, dansa acrobàtica, locking i contemporani. A més,Fes Dance també s’ha exportat a Marbella on ha assolit un gran èxit d’assistència i ha aportat un molt bon record a centres i participants.

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà en les properes setmanes diversos esdeveniments esportius començant pel Fes Dance el 17 d’abril, el I Campionat Nacional de Pole Sport els dies 23 i 24 d’abril, i l’esperadíssim Concurs Nacional de Dansa ANAPRODE els dies 13, 14 i 15 de maig.