Tarragona

Una ciutat Patrimoni de la Humanitat

Tarragona ciutat de congessos

Capital de la Costa Daurada, Tarragona presumeix de ser una ciutat mitjana, poc massificada i amb gran facilitat d’accés, que ha sabut conservar el seu llegat històric sense desprendre’s de l’afany de progrés i renovació. És una ciutat d’avantguarda, amb inquietuds i molt dinàmica, que constitueix una destinació turística privilegiada.

El clima, la situació, les comunicacions així com la seva destacada oferta cultural i d’oci fan de Tarragona una de les millors destinacions de negocis.

Aquestes característiques es complementen amb una àmplia oferta hotelera, un servei professional i instal·lacions modernes i eficaces com El Palau de congressos per l’organització de tot tipus d’esdeveniments.

tarragona 1 5 2 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona
tarragona 1 9 4 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona
tarragona 1 6 4 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona
tarragona 1 2 11 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona
tarragona 1 6 2 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona
tarragona 1 3 2 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona
tarragona 1 6 3 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona
tarragona 1 6 5 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona
tarragona 1 5 7 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona

Una ciutat amb més de 2000 anys d’Història

Tarragona fou una de les capitals més importants de l’Imperi Romà, com demostra el fet de ser una de les poques siutats romanes amb circ, teatre i amfiteatre. Aquestes tres peces arquitectòniques, juntament amb la muralla que envolta la ciutat, són la petjada més important de la Tarragona romana.

La ciutat medieval que va ser, més tard Tarragona, es reconeix principalment a la Catedral i a algunes esglésies del s.XII situades a la part més alta de l’antic recinte romà.

Tot aquest llegat històric va ser reconegut per la UNESCO amb la denominació de Tarragona com a Patrimoni Mundial el 30 de novembre de l’any 2000; tot un símbol del potencial de la ciutat tant com a destinació turística com de negocis.

Trobaràs tota la informació sobre Tarragona a www.tarragonaturisme.cat

tarragona 1 5 9 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona
tarragona 1 5 8 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona
tarragona 1 5 4 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona
tarragona 1 5 1 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona
tarragona 1 5 3 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona
tarragona 1 5 5 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona
tarragona 1 5 6 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona

Punt de trobada entre tradició i modernitat

Tarragona és punt de trobada entre tradició i modernitat, entre cultures i entre persones.

Tarragona compta amb una gran varietat d’elements festius, tant de caràcter religiós, com popular i lúdic, que tenen lloc durant tots els mesos de l’any i conformen la identitat de la ciutat. El clima i caràcter mediterrani conviden a gaudir de les tradicions, la cultura, la dansa i la música a l’aire lliure i permeten descobrir un ambient inigualable que només es pot viure als carrers de Tarragona.

Durant el mes de setembre, la ciutat es transforma i és més viva que mai, gràcies a Santa Tecla, la festa major, de referència al territori i considerada d’interès nacional.

tarragona 1 2 9 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona
tarragona 1 8 2 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona
tarragona 1 7 2 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona
tarragona 1 7 3 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona
tarragona 1 7 1 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona

Excel·lents comunicacions

Tarragona es connecta al món de manera àgil per terra, mar i aire. Posseeix una moderna xarxa d’autopistes, un aeroport internacional i un tren d’alta velocitat que situa Tarragona a només mitja hora de Barcelona i a dues hores i mitja de Madrid.

Els seus dos ports marítims estan dotats de servei d’estació marítima de passatgers, transport de mercaderies, zona de iots i port esportiu amb serveis de primera qualitat.

El Port Comercial de Tarragona amb característiques tècniques envejables, és el que posseeix més calat de tot Espanya, fet que fa possible l’entrada dels vaixells més grans.