TARRAGONA TORNARÀ A SER SEU DEL CAMPIONAT POLE SPORT EL 2017

pole sportDesprés de l’èxit del I Campionat Nacional Pole Sport al Palau Firal i de Congressos, la La Federación Española de Pole Sport ha confirmat que Tarragona tornarà a ser seu del Campionat en la seva segona edició el 2017, coincidint amb l’any de celebració dels Jocs del Mediterrani. Una gran notícia tant pels organitzadors de la competició com per la ciutat de Tarragona que collirà un cop més aquest esdeveniment esportiu que cada cop agafa més força i més aficionats. 

carolina pole sportDurant el I Campionat Pole Sport que va tenir lloc el dissabte 23 i diumenge 24 d’abril, es van poder veure grans actuacions i un nivell molt alt. Entre els participants destaca la classificació de 3 atletes tarragonins pel Mundial de Pole Sport que es representarà el 23 i 24 de juliol a la ciutat de Londres. Cristian Fernández, Filipi Camargo i Carolina Arlandez competiran en les categories de elit masculí i elit junior femení respectivament i seran els representants espanyols de Pole Sport a nivell internacional. Cal destacar que a data d’avui Carolina Arlandez és actualment 2a en el ranking del mundial de Pole Sport i Cristian Fernández 5è.

Aquest esdeveniment ha repercutit tant en el món de l’esport com en l’economia de la ciutat ja que en la  seva primera edició han passat per Tarragona més de 600 persones entre participants, públic i entrenadors, molts dels quals s’han allotjat durant el cap de setmana en els hotels de la ciutat.

Salima Peippo, organitzadora del Campionat Nacional de Pole Sport, ha confirmat que s’han complert els objectius marcats pel I Campionat Nacional de Pole Sport i espera que per l’edició del 2017 es pugui créixer tant en públic com en participants. En breu es tancaran les noves dades pel proper campionat i es començarà a treballar novament en la seva organització i comunicació.

El Campionat Nacional de Pole cristian filipi pole sportSport ha estat organitzat per La Federación Española de Pole Sport,  Disciplinas Afines i ANPSFADA (Artmove Studio), que treballen per donar a conèixer aquesta disciplina esportiva amb l’objectiu de convertir-la en esport olímpic.  El  Tarragona Convention Bureau i el Palau Firal i de Congressos de Tarragona també han treballat per fer possible que el I Campionat Nacional de Pole Sport i convertir-lo en un atractiu reclam de cara a l’exterior, donant a conèixer no només la competició sinó també la ciutat i  el seu patrimoni.

Pole Sport és un esport que recull la combinació de diverses disciplines. Els exercicis consisteixen en una actuació acrobàtica amb coreografia que utilitza com eina de treball una barra vertical. Una tècnica que combina força, elasticitat, equilibri i ritme. Pole Sport està agafant força dins el món esportiu amb més aficionats any rere any. Al  2012 existien 10 escoles de Pole Sport a Espanya i al 2016 ja han crescut fins a 40.