2 i 3 de desembre de 2017

1a Convenció Starraco Wars

Les instal·lacions s’ompliran amb activitats, exposicions, conferències i una ambientació que et transportarà a l’Univers creat pel fantàstic cineasta George Lucas.

Una proposta lúdica per a la ciutat on tindran cabuda els més fidels seguidors dels episodis de la Guerra de les Galàxies i també aquells que vulguin gaudir d’un esdeveniment atractiu, divertit i molt cridaner.

starraco wars

Horari

  • Dissabte 2 de desembre la convenció Starraco Wars obrirà les portes de 10 a 20h de forma ininterrompuda.
  • Diumenge 3 de desembre l’esdeveniment obrirà a les 10h i tancarà a les 19h.

Punts de venda i preus

Les entrades es posaran a la venda de forma anticipada i també es podran comprar directament a taquilla els dies de l’esdeveniment. Per evitar cues i aglomeracions a taquilla s’aconsella comprar-les anticipadament a www.atrapalo.com

També es posarà punts de venda d’entrades físiques gràcies a la col·laboració de la botiga de joguines GASCO de Tarragona, Tortosa, Amposta i Valls, que vendran les entrades en horari feiner.

grup 02 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona

El preu de les entrades serà: adults 10€ , nens 6€ (de 3 a 12 anys). Els menors de 3 anys entrada gratuïta. També es posaran a la venda passis de dos dies pels més aficionats que no es vulguin perdre cap de les activitats previstes: adults 15€ , nens 10€ (de 3 a 12 anys). El preu de les entrades en Venda Anticipada serà: adults 8€, nens 5€ (de 3 a 12 anys). Passis de dos dies venda anticipada: adults 12€, nens 8€ (de 3 a 12 anys).

Els col·lectius de famílies nombroses, famílies monoparentals, majors de 65 anys, Carnet Jove, El Club dels Tarraconins (de 3 a 12 anys), i Tecletes, associació de mares de Tarragona, gaudiran dels mateixos preus a taquilla que la Venda Anticipada. Imprescindible acreditació.

Despeses de gestió no incloses.

Compra les teves entrades anticipadament:

atrapalo