1a convenció Starraco Wars

La 1a convenció Starraco Wars arriba a la ciutat de Tarragona els dies 2 i 3 de desembre. Dues jornades dedicades exclusivament a la temàtica Star Wars per a tots els amants de la SAGA. Les instal·lacions s’ompliran amb activitats, exposicions, conferències i una ambientació que et transportarà a l’Univers creat pel fantàstic cineasta George Lucas.

Una proposta lúdica per a la ciutat on tindran cabuda els més fidels seguidors dels episodis de la Guerra de les Galàxies i també aquells que vulguin gaudir d’un esdeveniment atractiu, divertit i molt cridaner.

grup 02 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona

Aquesta serà la primera edició de la Convenció Starraco Wars que neix amb la intenció de convertir-se en una cita anual. L’Associació Star Wars de les Terres de l’Ebre R2-T4 són els organitzadors de l’esdeveniment. La iniciativa compta amb la coorganització del Palau Firal i de Congressos de Tarragona que troba en aquesta iniciativa una oferta molt atractiva per a la ciutat. La convenció també compta amb la col·laboració de l’organització sense ànim de lucre Star Props, dedicats a les exposicions i esdeveniments especialment de l’univers Star Wars.

Les dates de la convenció s’han escollit per tal d’animar als seguidors de la SAGA Star Wars a amibentar-se davant la imminent estrena al cinema de l’episodi VIII, Star Wars Els últims Jedis. La darrera pel·lícula veurà la llum el 15 de desembre, dues setmanes després de la gran trobada galàctica al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

Una convenció amb voluntat benèfica 

Starraco Wars neix amb un objectiu benèfic, ja que part de l’import de l’entrada serà donada a les Associacions Sanfilippo Barcelona i Cistinosi Espanya. Aconseguint un llaç solidari entre el públic assistent i les associacions escollides per aquesta primera edició.

També es podran fer col·laboracions d’1€ a diferents activitats de l’esdeveniment, amb finalitats benèfiques i sense ànim de lucre, entrant a sorteigs de productes i material promocional.

Horari

 • Dissabte 2 de desembre la convenció Starraco Wars obrirà les portes de 10 a 20h de forma ininterrompuda.
 • Diumenge 3 de desembre l’esdeveniment obrirà a les 10h i tancarà a les 19h.

Punts de venda i preus

Les entrades es posaran a la venda de forma anticipada i també es podran comprar directament a taquilla els dies de l’esdeveniment. Per evitar cues i aglomeracions a taquilla s’aconsella comprar-les anticipadament per internet. Enllaç a la venda d’entrades a www.atrapalo.com

També es posarà punts de venda d’entrades físiques gràcies a la col·laboració de la botiga de joguines GASCO de Tarragona, Tortosa, Amposta i Valls, que vendran les entrades en horari feiner.

El preu de les entrades serà: adults 10€ , nens 6€ (de 3 a 12 anys). Els menors de 3 anys entrada gratuïta. També es posaran a la venda passis de dos dies pels més aficionats que no es vulguin perdre cap de les activitats previstes: adults 15€ , nens 10€ (de 3 a 12 anys). El preu de les entrades en Venda Anticipada serà: adults 8€, nens 5€ (de 3 a 12 anys). Passis de dos dies venda anticipada: adults 12€, nens 8€ (de 3 a 12 anys).

Els col·lectius de famílies nombroses, famílies monoparentals, majors de 65 anys, Carnet Jove, El Club dels Tarraconins (de 3 a 12 anys), i Tecletes, associació de mares de Tarragona, gaudiran dels mateixos preus a taquilla que la Venda Anticipada. Imprescindible acreditació.

Despeses de gestió no incloses.

starraco wars

Les activitats de Starraco Wars

Desfilades de Personatges de la SAGA R2-T4 (Tortosa), STAR PROPS (Barcelona), Amics de la Ciència Ficció (AACF), Saga Skywalker, Club OBI-WAN i Rebel Legion (València), Legió 501 (Zaragoza), Esquadró de Horuset (Alacant), Holored Estelar (Sevilla),Guardianes de la Fuerza (Córdoba).

 • Photocall Els assistents podran fer-se fotografies amb personatges Star Wars.
 • Concurs de Cosplay on els aficionats podran demostrar les seves habilitats en el món de la caracterització dels personatges d’Star War.
 •  Coreografies amb espases làser: Atom Sabers i Spadawan Spadawan.
 •  Star Wars Store. Diferents botigues de material Star Wars repartides per les instal·lacions del Palau Firal i de Congressos de Tarragona.
 • Exposició de diorames, figures i productes de marxandatge. Exhibició d’armadures, vestimentes i busts de personatges Star Wars.
 • Jocs de taula i estratègia: gran torneig d’X-WING d’àmbit provincial.
 • Star Wars Tatoo: professionals del tatuatge especialitzats en Star Wars (Aitor Moure i Meatshoptattoo).

 Conferències:

 • David Santana (actor STAR WARS a l’Episodi VII, Rogue One i Episodi VIII) ens explicarà la seva la seva experiència. Signatura d’autògrafs per 10€.
 • Miguel Blanes: presentació i xerrada sobre el seu llibre “La Guerra de las Galaxias: lo que el ojo no ve”.
 • Francisco Javier Millán: presentació i xerrada sobre el seu llibre “Galaxia Lucas: más allá de la Fuerza”.

starraco wars