spg

La Sociedad Española de Psicogeriatría (SEPG) ha escollit el Palau Firal i de Congressos de Tarragona per acollir la seva XXII reunió anual el proper mes de febrer.  De l’11 al 13 de febrer prop de 300 professionals de la salut es trobaran a la ciutat de Tarragona per posar al dia els seus coneixements i investigacions en el camp de la psicogeriatria.

La societat es troba amb un gran repte demogràfic ja que la tendència global és la d’atendre cada cop més a un major nombre de pacients d’avançada edat amb una major complexitat en quant a quadres clínics, terapèutics i assistencials. A la vegada que els recursos econòmics sovint  es redueixen.

Tres dies de congrés que representen una gran oportunitat per actualitzar i ampliar els coneixements de la salut mental  de les persones grans.  Per dur a terme aquesta tasca la SEPG ha estructurat un programa congressual compost per nombrosos debats, simposis, tallers i ponències de grans professionals del sector.

Els continguts del programa volen recollir, amb profunditat i rigor científic, un ampli ventall de qüestions que sovint suposen un repte pels clínics i també pel sistema sanitari. La complexitat dels trastorns psicogeriàtrics requereix de professionals ben formats en aquest àmbit i la SEPG, mitjançant les seves reunions, vol contribuir a interessar als diferents professionals de la salut que, cada cop més, es troben davant del desafiament d’atendre a persones d’edat avançada amb problemes de salut mental.

Podeu consultar el programa del congrés aquí.