ELS YOUTUBERS WISMICHU I AURONPLAY AL PALAU DE CONGRESSOS AMB LA GIRA YOUPLANET

cartell promocional wismichu i auronplay tarragonaLes entrades estan ja a la venda per un preu de 15€ (despeses no incloses) a través de www.tuticket.org.

Dos dels youtubers espanyols amb més visites d’usuaris a Youtube España arriben al Palau de Congressos de Tarragona amb la gira Youplanet. El proper 22 de novembre a les 16h podreu veure en directe a Wismichu i Auronplay amb una gira que ja ha visitat  Madrid, Barcelona, València, Bilbao, Coruña, Zaragoza amb cartells “d’entrades exhaurides”.

Un show on Auronplay i Wismichu faran riure al públic amb els seus comentaris sobre els vídeos més destacats del moment a les xarxes, comentaris de blogs surrealistes i nombroses anècdotes. Un tipus d’espectacle diferent, nascut de les xarxes socials i la nova manera de comunicar-se. Un món online que ha obert les portes a un nou fenomen humorístic i de  denúncia.

L’humor sarcàstic i àcid d’Auronplay li ha aconseguit més de 2.800.000 seguidors i 220.000.000 visualitzacions al seu canal de youtube. La forma diferent de veure les coses de Wismichu i el seu humor també sarcàstic han aconseguit més de 3.300.000 de seguidors i 230.000.000 visualitzacions al seu canal.

Youplanet Wismuchu i Auronplay

22 de novembre / 16h

Compra entrades:

tuticket