Víctor Parrado es presentarà al prestigiós Palau Firal i de Congressos de Tarragona amb el seu espectacle “Buenrollistas” el proper dissabte, 3 de febrer, a les 19 h.

Tot això, amb un xou que busca trencar amb les convencions, prometent una experiència única i que desafia les categories tradicionals de la comèdia.

Monòleg d’humor, xerrada motivacional, espectacle interactiu? Potser totes aquestes opcions o cap, ja que Parrado convida el públic a deixar-se endur sense etiquetes prèvies.

“Buenrollistas” és un espectacle que compta ja amb el segell de qualitat dels grans xous de comèdia; un segell de qualitat basat en dades, ja que, el 2023, Víctor Parrado va dur a terme 76 funcions a 5 ciutats diferents, atraient més de 15,500 espectadors. Sempre amb un estil distintiu i una capacitat única per connectar amb diverses audiències, el còmic català ha deixat una marca indeleble a l’escena de l’entreteniment i l’humor estatal.

Si darrerament t’has sentit atrapat a la rutina diària, “Buenrollistas” és l’oportunitat perfecta per escapar i submergir-te en un món de rialles i entreteniment sense fronteres.

Les entrades estan a la venda en aquest enllaç.

No us perdeu aquesta experiència única i inigualable!