Divendres i dissabte, 15 i 16 d’abril, tindrà lloc el VI Fòrum EOICAT al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Dues jornades d’activitat formativa pels professors de l’Associació d’Escoles Oficials d’Idiomes de Catalunya.

Més de 250 inscrits, d’arreu del territori català, ompliran l’auditori Eutyches del Palau Firal i de Congressos de Tarragona on tindran lloc les activitats conjuntes per a tots els professors. El periodista Xavier Graset serà l’encarregat de fer la conferencia inaugural sota el títol “com mantenir el bon humor”, una bona manera d’encarar la vida personal i professional per assolir l’èxit desitjat.

Les sessions es complementaran per la tarda amb tallers a la pròpia Escola Oficial d’Idiomes de Tarragona. Els tallers tenen un caire formatiu més pràctic, i a diferència del matí, aquests s’estructuraran en petits grups de treball.

Així, doncs, Tarragona es convertirà durant dos dies en l’epicentre de l’estudi de les llengües i acollirà un gran nombre de visitants que a més de formar-se podran conèixer la ciutat i el seu patrimoni.

El Fòrum EOICAT es va celebrar per primer cop l’any 2006 a Girona i ja ha passat per diferents espais de la geografia catalana com Santa Coloma de Gramanet, Mataró, Sabadell i la Seu d’Urgell. L’edició del 2016, que es celebrarà a Tarragona ha superat el nombre d’inscrits de l’anterior edició que va ser de 150.