24 d’abril 2022 | 19 h

ABBEY ROAD TRIBUT A THE BEATLES

El concert s’havia de celebrar inicialment el 15 de gener de 2022. Per motius de l’evolució de la COVID19 s’ha traslladat l’esdeveniment al 24 d’abril. Les entrades comprades pel dia 15 de gener seguiran sent vàlides per la nova data. Si algú no pot assistir a la nova data té un plaç de 15 dies per demanar la devolució enviant un correu a hola@mutick.com

Abbey Road és la banda tribut de referència a The Beatles a Espanya, i una de les millors del món. Aquest any presenta un nou espectacle en què combina la tecnologia amb l’essència dels Beatles. Un concert de dues hores on vibrar en directe amb la mítica música de banda de Liverpool.

Una increïble fidelitat a les veus i sons originals, i la recreació de la música de la discografia dels de Liverpool. Els concerts de la banda Abbey Road destaquen també pels diferents canvis de vestuari, fet a imatge dels originals d’acord amb l’època. Fins i tot els instruments utilitzats són els mateixos que utilitzaven John Lennon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr.

Els seus concerts són un fascinant viatge al passat i rememoren la música d’una banda que va revolucionar els fonaments de la música moderna. A més dels grans èxits que van donar fama al grup britànic durant la primera meitat dels anys 60, també reviurem aquells himnes que els Beatles van enregistrar fins al 1970 i que mai van arribar a tocar en directe.

tickets vermell 02 e1643108433545 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona

beatles tribute - Palau Firal i de Congressos de Tarragona