Els propers 22, 23 i 24 de juliol es celebra ExpOtaku Tarragona, Saló del Manga, Anime, Videojocs i cultura japonesa. Amb més de 10 edicions a la ciutat, ExpOtaku Tarragona va reunir en l’edició celebrada el 2019 a més de 12.000 visitants arribats de diferents punts d’Espanya i el sud de França.

6.000 metres quadrats de contingut amb més de 180 activitats organitzades durant els tres dies d’esdeveniment, més de 65 expositors, 10 entitats col·laboradores d’arreu de Catalunya, més de 500 acreditats, concurs de cosplay, karaoke, kpop dance cover… més de 15 tornejos de videojocs i milers d’euros en premis.

Cartel A3 Expotaku 2022 - Palau Firal i de Congressos de TarragonaEn l’edició del proper cap de setmana hi trobarem 7 zones temàtiques amb: actuacions musicals, anime, artesans, arts marcials, casaments “frikis”, xerrades, concursos, conferències, cosplay, cultura coreana, cultura japonesa, demostracions, exhibicions, exposicions, fanmeetings, gastronomia nipona, gimcanes, idols, il·lustradors i artistes gràfics, karaoke, k-pop, ludoteca, masterclass, realitat virtual, robòtica, simuladors, softcombat, tallers, videojocs.

Un dels majors reclams de l’esdeveniment és el seu creixent espai dedicat a artesans, il·lustradors i joves creadors que enguany arriba a 45 expositors. Els visitants hi podran trobar des d’il·lustracions originals de nous autors fins a creacions d’orfebreria steampunk, passant per treballs amb vidre, fusta, confecció de teixits o marxandatge de fabricació artesanal.

L’esdeveniment es celebra cada any l’últim cap de setmana de juliol a les instal·lacions del Recinte Firal (pavelló davant l’estació RENFE de Tarragona). En aquesta edició amplia espais utilitzant també l’auditori August del Palau de Congressos. L’entrada dóna accés als dos espais i es poden comprar ja de forma anticipada a través d’aquest enllaç.

Més informació a www.expotaku.com/tarragona

Preus de les entrades:

  • 1 dia: 7€
  • 2 dies: 13€ (6,5€ / persona i dia)
  • 3 dies: 18€ (6€ / persona i dia)
  • Menors de 4 anys: Gratuït