the-holeEl show “The Hole” és una barreja de cabaret, teatre, burlesque, circ, música i humor que no deixarà indiferent a ningú. Del 16 al 20 de setembre s’han programat 7 sessions al Palau de Congressos perquè pugueu viure en directe aquest espectacle impactant, picant i molt atrevit que es va estrenar l’any 2011 a Madrid.

Amb un to divertit, canalla, provocador i extremadament sensual viureu una atrevida experiència guiats per l’incorrectíssim Mestre de Cerimònies (representat per Quequé) que organitzarà una festa en la seva mansió on convidarà als seus amics, ben atesos pels Majordoms, la Majordoma i la resta de servei.

The Hole va sorgir fruit de la col·laboració entre Paco León, Yllana y Letsgo. Es va estrenar el 2011 a Madrid, al teatre Calderón, on després de dues existoses temporades va començar la gira arreu de l’estat espanyol. Actualment es pot veure també de forma permanent al Gran Teatre Molière de la Ciutat de Méxic.

Les entrades es poden adquirir a través de www.theholeshow.com amb un preu d’entre 36 i 29€ despeses de gestió no incloses. Descomptes especials en les sessions dels dies 16, 17 i 18 de setembre.

Informació sessions i venda d’entrades:

Enllaç venda d’entrades anticipades a Tarragona:
www.entradasthehole.com/theholeshow/public/janto/main.php

També venda d’entrades al Palau de Congressos una hora abans de cada espectacle.

16 de setembre, sessió a les 21h – descompte fins al 20%
17 de setembre, sessió a les 21h – descompte fins al 20%
18 de setembre, sessió a les 19.30h – descompte fins al 20%
18 de setembre, sessió a les 22.30h
19 de setembre, sessió a les 19.30h
19 de setembre, sessió a les 22.30h
20 de setembre, sessió a les 19.30h