+34 977 24 55 77 info@palautarragona.com

Quatre tarragonins es classifiquen pel Mundial de Pole 2017

La segona edició de la competició nacional de Pole Sport dobla el nombre d’inscripcions. Amb un total de 140 atletes d’arreu de l’estat espanyol Suïssa i Bèlgica. Ha destacat l’elevada representació catalana tant a nivell d’inscripcions com de bons resultats de les actuacions.

L’afluència també ha augmentat exponencialment en nombre de visitants. Entre públic, atletes, jurat i organització s’han superat les 800 persones. Els hotels de la ciutat han acollit a tots els participants que han fet nit a la ciutat de Tarragona. Una repercussió molt positiva per a la ciutat. Tarragona es posiciona a nivell mundial com a referent en aquesta disciplina esportiva i a la vegada aconsegueix un reton positiu per als negocis del voltant.

Pole Sport 2017

Fotògrafa: Eli Mora.

La competició va néixer el 2016 gràcies a Salima Peippo, organitzadora del certamen, i dels seus col·laboradors entre els que trobem a Carolina Zoyo i Christian Fernández. Els organitzadors han presentat la candidatura per acollir a la ciutat de Tarragona el Mundial de Pole Sport pel 2018. En cas que es celebri tindria lloc el mes de juliol de l’any que ve. La celebració del certamen acolliria als millors esportistes de Pole a nivell mundial en un cap de setmana molt intens i emocionant.

Des de l’organització estan molt satisfets per com s’ha evolucionat la competició i pel seu gran creixement en només un any. Pensant ja en la competició del 2018 asseguren que caldrà ampliar la durada del certament de 2 a 3 dies. D’aquesta manera s’asseguren que els participants tinguin temps per a poder descansar en condicions per a la següent jornada. A més, podran gaudir de temps lliure perquè coneguin la ciutat.

Alt nivell dels competidors

Dels 140 inscrits a la competició s’han classificat 17 esportistes per al mundial que tindrà lloc a Holanda el proper mes de juliol. Dotze classificats en la modalitat de Pole Sport, dos en Para Pole, dos en Artistic Pole i una classificada per Ultra Pole. Els classificats provenien de Barcelona, Tarragona, La Coruña i Canàries .

De les comarques tarragonines s’han classificat quatre atletes per al campionat mundial: Albert Amores (novice boys), Carolina Arlandez (junior), Filipi Camargo (senior men) i Erin Clark (parapole).

Pole Sport 2017

Fotògrafa: Eli Mora.

Dimitry Politov,  fi de festa de la competició

Per finalitzar la competició estava previst el showcase de Dimitry Politov, un dels millors esportistes a nivell mundial de Pole Sport. Malauradament l’atleta va haver d’escurçar la seva actuació a causa d’una lesió. Tot i això, ens va deixar unes pinzellades espectaculars del que és capaç de fer.

El Pole és una disciplina esportiva que està creant una gran comunitat de seguidors. Catalunya és una de les regions on està creixent més el nombre d’aficionats tan a nivell lúdic com esportiu. En aquest sentit, les escoles de Pole Ingravity Studio de Barcelona i Art Move Studio de Tarragona (Vila-seca) van rebre el premi a les “escoles motivadores”. Entre les dues escoles han a més de 25 atletes cada una al 2on Campionat Nacional de Pole Sport.