Un directe espectacular!


pinkfloyd1920X1080
Cita obligada pels fans de Pink Floyd al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. No et perdis la gran oportunitat de reviure l’emoció d’un directe d’aquesta increïble banda amb  l’espectacle “Symphonic of Pink Floyd”. Les entrades es poden comprar a través de www.ticketmaster.es i El Corte Inglés. Una única funció a Tarragona de la mà de la productora Moon World Records.

Cantants internacionals que han acompanyat a artistes com Status Quo, Helloween, Creedence i han compartit escenari amb grans cantants com BB King, Hank Jones, Clark Terry o Charlie Musselwhite. Una combinació de grans veus amb una rock band  formada per músics que han acompanyat Mike Oldfield, Robin Beck, Chris Rea, entre molts altres i la prestigiosa One World
Symphonic Orquestra. Més de 40 músics i cantants que ens commouran amb les impressionants cançons de Pink Floyd orquestrades.

“Symphonic of Pink Floyd“ és un espectacle musical amb una posada en escena que et farà vibrar des del primer moment. Llum, música i unes potentíssimes veus per sentir les emocions a flor de pell.pinkfloyd 3

El dissabte 27 de febrer, a les 20h, l’auditori August acollirà aquest espectacle que està de gira en teatres i auditoris d’arreu d’Espanya i Portugal. Les entrades es poden comprar a través del portal d’internet www.ticketmaster.es i El Corte Inglés.

L’espectacle Symphonic of Pink Floyd neix dels creadors de l’exitós espectacle Symphonic Rhapsody of Queen que va omplir els escenaris de Tarragona en dues ocasions. Gairebé tres hores de música en directe que farà vibrar als assistents amb les cançons de Pink Floyd.

Compra la teva entrada:

TICKETMASTERelcorteingles