La 2a edició de la Convenció StarracoWars torna a la ciutat de Tarragona els dies 1 i 2 de desembre de 2018.  L’èxit de la primera edició, en la que van passar més de 5.000 persones, ha empès als organitzadors a continuar i millorar aquest esdeveniment d’oci i entreteniment.

 

Entre les novetats destaquen: un concurs de cosplay, artistes gràfics, dues exposicions, coreografies amb sables làser, tallers infantils, sorteig de regals, retrogaming i moltes sorpreses més. El ventall d’actors internacionals i de doblatge també s’amplia.

 

StarracoWars va néixer amb la intenció de convertir-se en una cita anual. A l’Associació StarWars de les Terres de l’Ebre R2-T4 se suma Tangerin Works en l’organització de l’esdeveniment, l’organització sense ànim de lucre StarProps, dedicats a les exposicions i esdeveniments especialment de l’univers StarWars.

 

Les entrades RP Starraco Wars e1543407964646 - Palau Firal i de Congressos de Tarragonaja estan a la venda de forma anticipada a través de la plataforma online Atrapalo, i  pròximament a les botigues GASCO de Tarragona i Tortosa. Els preus de les entrades anticipades és de 8€ adults i 5€ nens (de 3 a 12 anys) per a un dia, en la venda online caldrà afegir les despeses de gestió.

 

Una convenció amb voluntat benèfica

StarracoWars manté els seus valors d’origen. Els beneficis aniran destinats a dues associacions que lluiten contra malalties rares que afecten els nens: Associació Sanfilippo Barcelona i ACE Cistinosi (Els Muntells).

També es podran fer col·laboracions d’1€ a diferents activitats de l’esdeveniment, amb finalitats benèfiques i sense ànim de lucre, entrant a sorteigs de productes i material promocional.

 

Les activitats de StarracoWars 2018

Personatges i desfilada

Presència personatges de StarWars membres de les associacions R2-T4 (Tortosa), StarProps(Barcelona), AACF: Amigos de la CienciaFicción (Illes Balears), Saga Skywalker, Tropa Korriban, Club OBI-WAN i Rebel Legion(València), Legión 501 (Zaragoza), Escuadrón de Horuset (Alacant), Project Droid (Galícia) i Versus Madrid.

 

Actors internacionals i de doblatge

Una de les demandes que els fans han fet ha estat la presència d’actors. En aquesta segona edició podrem comptar amb la presència d’Anthony Forrest, un sandtrooper de Mos Eisley a l’Episodi IV i un amic de Luke (escena eliminada) i amb Gerald Home, Tessek/SquidFace i oficial Mon Calamari a l’Episodi VI.

 

Concurs de Cosplay

Els participants al concurs (prèvia inscripció a l’esdeveniment de Facebook) podran lluir els seus vestits i armadures davant d’un jurat de primer nivell format per Nebulaluben (Laura Sánchez), cosplayer; Ray Nogues, creador de màscares de làtex; Tangerin Works, vestits i armadures; i Juanma de Lowcost-Armors, rèpliques d’armadures.

 

Exposicions

Exposició de figures de gran format, busts, caganers, naus i diorames de LEGO, merchandising vintage, diorama de l’atac a l’ Estrella de la Muerte i un gran diorama de clicksd’Endor.

 

Photocall

Els assistents podran fer-se fotografies amb personatges StarWars i altres escenes de les pel·lícules.

 

Conferències:

Les conferències s’amplien fins a 11, respecte a les 4 que es van programar l’any anterior. Xerrades sobre art de cartells, presentació de llibres, col·loquis amb fans… per donar un ventall d’estils i temàtiques diferents per a tots els públics i fans.

 

Tallers infantils

Drons de naus, espases làser d’escuma, jocs, pinta cares, l’Academia Jedi i molt més perquè els més petits gaudeixin i s’endinsin en l’univers StarWars.

 

Mr Happy Trooper i Darth Vader 2 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona

Artistes gràfics

Alguns dels artistes que exposen les seves obres, també estaran dibuixant en directe, per poder contemplar com es crea una obra d’art i es faran caricatures.

 

Coreografies amb espases làser

Exhibició de lluita amb espases làser (Versus Madrid).

 

Gran Sorteig Benèfic

Botigues i col·laboradors han donat regals per a sortejar entre tots els assistents. Per una petita aportació destinada a les associacions benèfiques es podran aconseguir regals exclusius

 

Botigues StarWars Store.

Els fans podran comprar producte d’StarWars molt variats, entre les novetats i el vintage, a la zona comercial ubicada al Palau.

 

Jocs de taula i estratègia

Una sala habilitada per qui vulgui fer partides o aprendre com es juga als jocs de taula de StarWars.

 

StarWarsTatoo:

Els més fans podran emportar-se un record per a tota la vida, creat per professionals del tatuatge especialitzats en dissenys de StarWars.

 

 

Punts de venda i preus

Les entrades es posaran a la venda de forma anticipada a Atrápalo. També es posaran punts de venda d’entrades físiques gràcies a la col·laboració de la botiga de joguines GASCO de Tarragona i Tortosa, que vendran les entrades en horari feiner i a taquilla.

 

El preu de les entrades serà: adults 10€, infantil 6€ (de 3 a 12 anys). Els menors de 3 anys entrada gratuïta. També es posaran a la venda abonaments de dos dies pels més aficionats que no es vulguin perdre cap de les activitats previstes: adults 15€, infantil 10€ (de 3 a 12 anys).

 

El preu de les entrades en Venda Anticipada serà: adults 8€, infantil 5€ (de 3 a 12 anys). Abonament de dos dies venda anticipada: adults 12€, infantil 8€ (de 3 a 12 anys).

 

Els col·lectius de famílies nombroses, famílies monoparentals, majors de 65 anys, Carnet Jove i El Club dels Tarragonins (de 3 a 12 anys) gaudeixen dels mateixos preus a taquilla que la Venda Anticipada. Imprescindible acreditació.