STARRACO WARS UNLIMITED CIÈNCIA FICCIÓ I FANTASIA EN VIU

Els dies 8 i 9 de febrer de 2020 arriba Starraco Wars UNLIMITED, la tercera edició ampliada i millorada de la convenció Starraco Wars. Dos dies dedicats a la ciència ficció i la fantasia al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Un esdeveniment que va néixer de la passió per La Guerra de les Galàxies i tot l’univers creat per George Lucas. En aquesta ocasió obrim les portes a nous universos oferint espais dedicats a Regreso al Futuro, V, Cazafantasmas, StarTrek, Alien, Stargate, Masters del Universo i moltíssim més, sense oblidar-nos de la nostra essència, Star Wars.

Ampliem temàtiques i ampliem espais. La convenció omplirà de continguts prop de 13.000 m2 repartits entre les 4 plantes del Palau de Congressos i, com a novetat, també el pavelló del recinte firal. La convenció obrirà les portes de 10 a 20 h de forma ininterrompuda.

L’objectiu dels organitzadors és posicionar a la ciutat de Tarragona al mapa de l’univers friki del país. Una cita obligada pels amants de la ciència ficció i la fantasia.

Starraco Wars Unlimited manté el seu objectiu benèfic cedint espais i recaptant diners per a diferents associacions benèfiques.

En les dues darreres edicions (2017 i 2018) l’assistència de públic va superar les 10.000 persones, vingudes de Tarragona i diferents ciutats de l’estat.

A continuació una mostra dels continguts i activitats per a totes les edats que es podran trobar a Starraco Wars Unlimited:

  • Photocalls interactius amb personatges, vehicles i escenaris de les diferents sagues.
  • Exposicions de props, objectes de col·leccionisme, vestuari i artistes gràfics.
  • Xerrades, conferències i presentacions de llibres. Amb la participació de reconeguts actors de doblatge, escriptors i conferenciants.
  • Concursos (torneig oficial X-Wing, concurs de cosplay patrocinat per FEROCA, etc.)
  • Tallers (acadèmia Padawan, Ludosport, Tarraconins, etc.)
  • Jocs de taula i estratègia (adults i infantils)
  • Zona retrogaming.
  • Zona artistes gràfics, prop makers i tatoo.
  • Zona gastronòmica i botigues.
  • I altres activitats i sorpreses que anunciarem a la roda de premsa.

 Organitza

Starraco Wars Unlimited està organitzat per Tangerin Works, Palau Firal i de Congressos de Tarragona i l’associació R2-T4.

 Preu i venda de les entrades

Entrada 1 dia: Adults 8 €, infantil 5 € (de 8 a 16 anys).

Passis de 2 dies: adults 14 €, infantil 8 € (de 8 a 16 anys).

Entrada gratuïta per als menors de 8 anys i per les sòcies i socis del Club Tarraconins.

Les entrades anticipades es posaran a la venda properament a través de la plataforma d’internet Atrapalo.com.

 

StarracoWars Unlimited