STARRACO WARS UNLIMITED ATERRA AQUEST CAP DE SETMANA A TARRAGONA

el frikisme s’apodera del Palau Firal i de Congressos

Els nostàlgics dels 80 viuran un cap de setmana memorable ple de ciència ficció i entreteniment. Starraco Wars Unlimited traspassarà dimensions i portarà al Palau Firal i de Congressos de Tarragona tot tipus de continguts relacionats amb el món de la ciència ficció de dècades passades.

promoció SWU a tarragonaEls dies 8 i 9 de febrer més de 10.000m2, entre el Palau de Congressos i el pavelló del recinte firal, s’ompliran de continguts com Regreso al Futuro, V, Cazafantasmas, StarTrek, Alien, Stargate, Masters del Universo , Star Wars…

Starraco Wars Unlimited compta amb una primícia mundial. L’empresa Tarragona Làser, d’El Morell, ha creat una reproducció gairebé a escala real d’una de les naus skyfighter de la sèrie V.

Un portal a una dimensió plena de records que va marcar tota una generació.

Starraco Wars Unlimited obrirà les seves portes de 10 a 20h de forma ininterrompuda tant dissabte com diumenge. Les entrades que es comprin anticipadament s’han de bescanviar directament el dia de l’esdeveniment a la taquilla del Palau de Congressos, situada a l’accés A de les escales del C/ Arquitecte Rovira de Tarragona.

Per la compra d’entrades al moment s’habilitaran dos punts: un al Palau de Congressos i l’altre al recinte firal.

Al Palau de Congressos hi trobarem espai d’exposicions, artistes, conferències, exhibicions, personatges, associacions, zona infantil , soft-combat, zones: star treck, star wars i stargate, cafeteria, concurs cosplay patrocinat per FEROCA i molt més. Al recinte firal hi trobarem exposició de vehicles de pel·lícula, zona concursos, zona comercial, cafeteria, retrogaming...

També comptarem amb la presència de la fitxa blava i verda de PARCHÍS,  grup musical infantil dels anys 80. Per aquells que es considerin autèntics frikis, també comptarem amb xerrades tant curioses com: “superación personal con Star Wars”, taula rodona de doblatge de Regreso al Futuro, taula rodona amb l’autor i cantant de Mazinger Z, la conferència “es muy fuerte Doc”, xerrada amb l’actor de doblatge de Sheldon Cooper, conferència “tres la huella de los héroes. De turismo por el cine” i la xerrada “ robots de cine, de María a Alita”

La programació completa i enllaç a la venda anticipada d’entrades la podreu trobat a www.starracowars.com

Starraco Wars Unlimited manté el seu objectiu benèfic cedint espais i recaptant diners per a diferents associacions benèfiques.

Organitza

Starraco Wars Unlimited està organitzat per Tangerin Works, Palau Firal i de Congressos de Tarragona i l’associació R2-T4.

Preu i venda de les entrades

Entrada 1 dia: Adults 8 €, infantil 5 € (de 8 a 16 anys).

Passis de 2 dies: adults 14 €, infantil 8 € (de 8 a 16 anys).

Entrada gratuïta per als menors de 8 anys i per les sòcies i socis del Club Tarraconins.

comprar entrades