8 i 9 de febrer de 2020

STARRACO WARS UNLIMITED CIÈNCIA FICCIÓ I FANTASIA EN VIU

Els dies 8 i 9 de febrer de 2020 arriba Starraco Wars UNLIMITED, la tercera edició ampliada i millorada de la convenció Starraco Wars. Dos dies dedicats a la ciència ficció i la fantasia al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Un esdeveniment que va néixer de la passió per La Guerra de les Galàxies i tot l’univers creat per George Lucas. En aquesta ocasió obrim les portes a nous universos oferint espais dedicats a Regreso al Futuro, V, Cazafantasmas, StarTrek, Alien, Stargate, Masters del Universo i moltíssim més, sense oblidar-nos de la nostra essència, Star Wars.

Ampliem temàtiques i ampliem espais. La convenció omplirà de continguts prop de 13.000 m2 repartits entre les 4 plantes del Palau de Congressos i, com a novetat, també el pavelló del recinte firal. La convenció obrirà les portes de 10 a 20 h de forma ininterrompuda.

L’objectiu dels organitzadors és posicionar a la ciutat de Tarragona al mapa de l’univers friki del país. Una cita obligada pels amants de la ciència ficció i la fantasia.

Comprar entrades