Starraco Unlimited aterrarà a Tarragona els dies 3 i 4 de juliol

Com un regal de reis han arribat les dates confirmades per la nova edició Starraco Unlimited. Els dies 3 i 4 de juliol de 2021 el Palau Firal i de Congressos de Tarragona tornarà a ser escenari de la trobada més fantàstica del territori.

Starraco Unlimited, serà la quarta edició d’una convenció que ha evolucionat i s’ha expandit en multiuniversos de tot tipus. Sagues galàctiques, ciència ficció, cinema i sèries de televisió, videojocs i còmics, espai per a botigues , tallers, softcombat, cosplay i molt més.

La darrera edició es va celebrar el febrer del 2020 just abans que esclatés la crisi sanitària provocada per la covid-19, per aquest motiu s’ha volgut traslladar les dates de l’edició 2021 a l’estiu. Un moment en que s’espera que la pandèmia es trobi sota control.Starraco Unlimited és i serà un esdeveniment segur on controlen totes les mesures de seguretat i prevenció per aconseguir que el públic gaudeixi d’una experiència 100% extraordinària.

Ivan Carrasco, director de l’esdeveniment, ha volgut remarcar la importància de posar en marxa novament aquest projecte tant per l’economia de la ciutat com per recuperar l’alegria de totes aquelles persones que s’han vist privades de càpsules de distracció durant la pandèmia.

Aquesta edició, novament coorganitzada des del Palau de Congressos de Tarragona, comptarà també amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona. En aquest sentit, Mª José López, presidenta d’EMDET SA i regidora de l’Ajuntament, ha destacat la feina tant del Palau de Congressos com de l’organització d’Starraco per trobar unes dates adients i continuar un projecte que ha encaixat perfectament a la ciutat.

starraco unlimitedEn aquesta edició destaca també la creació de la superheroïna SU, sigles que responen al nom de la convenció StarracoUnlimited. Aquesta serà la icona que representarà l’edició 2021, que dóna força a la visió femenina de tot aquest món on tots els gèneres hi estan representats.

Els precedents de les darreres edicions, especialment la del 2020, constaten que Starraco Unlimited ja és un esdeveniment consolidat i esperat a la ciutat de Tarragona. L’èxit de la darrera edició va portar 7.000 visitants i una quantitat de contingut espectacular que va omplir els més de 10.000 m2 de les instal·lacions del palau Firal i de Congressos de Tarragona.

En breu es coneixeran més detalls i novetats de la propera edició que ja escalfa motors pel juliol de 2021.