3 i 4 de juliol de 2021 | De 10 a 20 h

4a edició Starraco Unlimited

Compra ja les teves entrades| Adult: 10€ – Nens/es (de 8 a 16 anys): 6€ – Menors de 7 anys: gratuït

tickets cat vermell 02 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona

cartellstarracounlimited2021 - Palau Firal i de Congressos de TarragonaStarraco Unlimited, serà la quarta edició d’una convenció que ha evolucionat i s’ha expandit en multiuniversos de tot tipus. Sagues galàctiques, ciència ficció, cinema i sèries de televisió, videojocs i còmics, espai per a botigues , tallers, softcombat, cosplay i molt més.

La darrera edició es va celebrar el febrer del 2020 just abans que esclatés la crisi sanitària provocada per la covid-19, per aquest motiu s’ha volgut traslladar les dates de l’edició 2021 a l’estiu. Un moment en que s’espera que la pandèmia es trobi sota control.Starraco Unlimited és i serà un esdeveniment segur on controlen totes les mesures de seguretat i prevenció per aconseguir que el públic gaudeixi d’una experiència 100% extraordinària.

En aquesta edició destaca també la creació de la superheroïna SU, sigles que responen al nom de la convenció StarracoUnlimited. Aquesta serà la icona que representarà l’edició 2021, que dóna força a la visió femenina de tot aquest món on tots els gèneres hi estan representats.

starraco unlimited

Els precedents de les darreres edicions, especialment la del 2020, constaten que Starraco Unlimited ja és un esdeveniment consolidat i esperat a la ciutat de Tarragona. L’èxit de la darrera edició va portar 7.000 visitants i una quantitat de contingut espectacular que va omplir els més de 10.000 m2 de les instal·lacions del palau Firal i de Congressos de Tarragona.

En breu es coneixeran més detalls i novetats de la propera edició que ja escalfa motors pel juliol de 2021.