El Palau de Congressos uneix forces amb l’App Som Comerç TGN 

Es consolida la col·laboració entre el Palau Firal i de Congressos i la Conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona. Una unió que serveix tant per promocionar la cultura com per activar el comerç local.

L’App Som Comerç TGN funciona com una targeta de fidelització amb la que els usuaris poden acumular descomptes per a properes compres i gaudir de promocions dels establiments adherits. A més, trobaran tota la informació per contactar amb establiments de diversos sectors de la ciutat i fins i tot opcions de menjar per emportar.

Ara, els seus usuaris també poden gaudir del sorteig d’entrades per esdeveniments del Palau de Congressos de Tarragona. Aquest és el cas de l’actual sorteig que es fa cada setmana fins el 7 de març. Entre els usuaris que registrin compres a l’aplicació es sortejaran dues invitacions per les sessions de cinema VO que tenen lloc els diumenges al Palau de Congressos. Cada divendres es coneixerà el guanyador/a d’aquella setmana a les xarxes socials de @tgncomerc. Les entrades són gentilesa de l’assocació Amina’t, organitzadora del cicle de cinema VO.

App osm Comrç TGN Palau TGN

Aquest és el segon cop que es posa en marxa una col·laboració d’aquest tipus. La primera es va fer amb el sorteig d’entrades per l’espectacle Martita de Graná que va tenir lloc el 4 de febrer a les instal·lacions del Palau de Congressos de Tarragona.

Per tal d’incentivar les compres al comerç local, especialment durant l’emergència sanitària de la COVID-19, el passat 2020 va néixer l’aplicació per a mòbils Som Comerç TGN de la mà de la Conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona. L’aplicació es pot descarregar de forma gratuïta tant per dispositius IOS com Android.

 

Sorteigs d’entrades Eutyches Cinema VO:

1er sorteig – 12 de febrer a les 10h: 2 invitacions per a la pel·lícula Génesis, Philippe Lesage, Canadà, 2018. Diumenge 14/02/21 a les 19h

Entre tots els qui comprin amb l’app del dimarts 9 al dijous 11 de febrer.

2on sorteig – 19 de febrer a les 10h: 2 invitacions per a Blaze, Ethan Hawke, Estats Units, 2018. Diumenge 21/02/21 a les 19h.

Entre tots els qui comprin amb l’app del dilluns 15 al dijous 18 de febrer.

3er sorteig – 26 de febrer a les 10h: 2 invitacions per a Beanpole (Una gran mujer), Kantemir Balagov, Rússia, 2019. Diumenge 28/02/21 a les 19h.

Entre tots els qui comprin amb l’app del dilluns 22 al dijous 25 de febrer.

4rt sorteig – 5 de març a les 10h: 2 invitacions per a Ane, David P. Sañudo, Espanya, 2020. Diumenge 07/03/21 a les 19h.

Entre tots els qui comprin amb l’app del dilluns 1 al dijous 4 de març.

Enllaços d’interès:

Bases dels sorteigs: https://bit.ly/2OgvUel

Web Palau de Congressos: www.palautarragona.com

Descarrega’t l’App: https://bit.ly/2OmVr5R