Per als propers caps de setmana ja s’han exhaurit les entrades per l’espectacle La Ruina i el concert d’Ecos del Rocío. Dos esdeveniments que ompliran l’auditori August amb més de 1.000 persones per viure experiències de primera mà.

Artistes com Manolo García, Dani Rovira, Javi Sancho o Ángel Martín els trobem a la programació del Palau Firal i de Congressos de Tarragona per aquest any 2023. Uns caps de cartell que compaginen l’agenda cultural amb oferta d’humor, dansa, espectacles infantils, fires…

20230302 091718 - Palau Firal i de Congressos de TarragonaL’activitat congressual continua també aquest mes d’abril  amb la celebració el XXVIII Congrés Nacional Català d’Urgències i Emergències, seguit al mes de maig pel 7º Congreso Español i 21º Iberoamericano de Mantenimiento.

Les instal·lacions del Palau de Congressos de Tarragona són una font constant de públic que complementa les seves visites a les instal·lacions amb l’oci i la gastronomia de la ciutat. Les activitats de més d’una jornada, com fires, congressos i competicions, són les que més impacte econòmic generen.

Destaquen les fires ja consolidades com Starraco Unlimited, Fira Àpat, ExpoNadó i Tarraco Manga, que es complementen amb d’altres com la Fira de l’Ocupació o la Fira Camins d’FP que tindrà lloc els propers 26 i 27 d’abril amb més de 60 expositors.IMG 20230324 WA0020 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona

Les competicions esportives s’han convertit també en un gran actiu. Dues o fins i tot tres jornades seguides on la maquinària del Palau de Congressos no para. Des des de primera hora del matí fins a la nit, centenars de participants d’arreu d’Espanya i altres països venen a gaudir tant del concurs com de la ciutat, acompanyats amb entrenadors i família. Aquest és el cas que es viurà el proper mes de maig amb el Concurso Nacional de Danza i el Certamen ORBE, i All Dance Europe al mes d’agost. És el cas també de les competicions de bodybuilding i fitness que han trobat a les instal·lacions la seva seu habitual.

A partir del mes de juny, les gales ocuparan gran part de l’agenda del Palau de Congressos amb festivals de final de curs i celebracions de graduacions d’escoles, instituts i universitats.

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona combina l’activitat dedicada a les empreses, jornades, congressos i reunions, amb l’oferta cultural i lúdica per a la ciutadania.