STC - Palau Firal i de Congressos de TarragonaEl Palau de Congressos de Tarragona obté el segell Safe Tourism Certified

Save Tourism Certified és un segell de garantia i certificació de la implementació del Sistema de Prevenció per a la Salut enfront la COVID19. El Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE) ha certificat l’obtenció d’aquest segell en la categoria de Turisme MICE al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, que garanteix que les seves instal·lacions són segures i es compleixen totes les mesures obligatòries i recomanades per evitar el contagi de la COVID19 entre els seus usuaris i treballadors.

La presidenta de l’Empresa Municipal de Desenvolupament Econòmic de Tarragona (EMDET SA), Mª José López, ha destacat la satisfacció que suposa l’obtenció del segell Safe Tourism Certified i ha agraït al personal del Palau Firal i de Congressos la seva implicació i treball. Una certificació que com bé diu Mª José López afegeix confiança en el desenvolupament correcte de l’activitat i és garantia de seguretat tant pels treballadors com pels usuaris de les instal·lacions.

Des dels inicis de la pandèmia el Palau Firal i de Congressos de Tarragona ha col·laborat per evitar la propagació de l’epidèmia. El recinte firal s’ha convertit en múltiples ocasions en un espai per a realitzar campanyes de donació de sang. Es va cedir l’ús de material a la Creu Roja durant l’Estat d’Alarma i es va reduir al mínim indispensable la celebració d’esdeveniments.

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona ha volgut obrir les seves portes oferint als usuaris una garantia de seguretat. Per aquest motiu, ha implementat totes les mesures de prevenció enfront la COVID19 i s’ha certificat com a espai segur amb el segell Safe Tourism Certified. La marca s’ha obtingut després d’una auditoria realitzada per una empresa independent.

La desinfecció dels espais amb llum ultravioleta UV-C i la neteja exhaustiva i amb major freqüència, el manteniment de la distància mínima interpersonal de seguretat amb el bloqueig de butaques i separació de cadires, la presa de temperatura als assistents, gel hidroalcohòlic a disposició dels usuaris, mascaretes, senyalització de circuits i fluxes de circulació, la creació d’un comitè de seguretat intern, avisos sonors, cartells informatius… i una gran conscienciació dels treballadors són les principals mesures que ha implementat el Palau de Congressos per a l’obtenció del segell Safe Tourism Certified.

El Palau Firal i de Congressos ja ha retornat a l’activitat amb totes les garanties de seguretat. Aquesta setmana s’ha celebrat el I Congrés UGT-FICA Catalunya i a partir del proper cap de setmana i durant el mes d’octubre celebrarà 3 espectacles, 2 jornades professionals i l’exposició Dinosaurs Tour.