El Palau Firal i de Congressos de Tarragona canvia de format per oferir el concert de la Rock&Ríos Band, tribut a Miguel Ríos.

El proper 19 de novembre a les 22h, la planta -2 del Palau de Congressos acollirà en prop de 1.000m2 diàfans un concert de rock en un ambient inèdit. Un concert de més de dues hores que transportarà al públic a l’època dels 80.

Les entrades es poden comprar anticipadament per un preu de 12€ a través de la plataforma www.ticketea.com o a les botigues de discs Arsis (Tarragona) i Qui’k (Reus). El mateix dia del concert es podran comprar a taquilla a partir de les 21h per un preu de 14€.

Compra aquí tus entradas

ticketea

Les cançons d’un dels grans rockers del panorama espanyol interpretades amb una fidelitat que semblarà un concert original de l’autèntic Miguel Ríos.

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona canviarà el seu format habitual de concert situant aquest espectacle a la planta -2 de les seves instal·lacions. Un espai polivalent que es convertirà en sala de concerts per una nit, amb els assistents a peu dret i una amb barra de bar al lateral.

Rock&Ríos Band va néixer oficialment el 2011. Abans de crear la banda, els fundadors es van reunir amb el veritable Miguel Ríos, qui els va animar a tirar endavant el projecte que homenatja el mític disc Rock&Ríos. Des dels inicis de la formació han actuat en diferents poblacions espanyoles com Barcelona, Madrid, València, Bilbao, Guadalajara o Saragossa entre d’altres.  En breu arribaran a Tarragona on esperen deixar empremta en el seu públic.

El concert és una iniciativa de l’empresa ATEP amb col·laboració del Palau Firal i de Congressos de Tarragona.