EL RECINTE FIRAL S’HABILITA COM ESPAI PER A PERSONES SENSE SOSTRE

El consistori habilita l’espai del recinte firal del Palau de Congressos de Tarragona per a allotjar a persones sense sostre. Aquesta mesura permetrà garantir el seu allotjament i atenció en el context de la fase d’alarma de la COVID19.  L’espai s’habilitarà per a un màxim de 50 persones, aforament que permetrà garantir les normes bàsiques de seguretat i higiene.

L’equipament municipal comptarà amb dutxes, lavabos i calefacció. La mesura també  contempla oferir sopar i esmorzar a les persones que facin ús de les instal·lacions. L’elaboració d’aquests àpats va a càrrec de Joventut i Vida de Bonavista, mentre que la Creu Roja vetllarà per les condicions adequades de transport per no trencar la cadena de fred.

L’organització humanitària de la Creu Roja, és la institució encarregada de l’atenció directa de les persones allotjades al recinte firal i garantirà l’aplicació dels protocols establerts per aquest tipus de confinament de manera estricta per tal d’evitar contagis.

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona ja havia col·laborat amb la Creu Roja durant el primer confinament cedint material per a equipar altres instal·lacions com a refugi per a les persones sense sostre.

recinte firal palau tgn