El musical “RED ROCK CAPERUCITA” s’estrenarà a Tarragona el mes de novembre

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona és l’escenari escollit per a l’estrena de “Red Rock Caperucita” el musical que estarà en escena el 4 i 5 de novembre. 

Un espectacle per petits i adults, amb una posada en escena impactant. Canvis de ritme, d’escenografia i un equip artístic amb reconegut prestigi en el teatre musical. Tres dies de funció que donaran al públic tarragoní la possibilitat de ser els primers de gaudir d’aquesta impressionant creació.

Red Rock Caperucita és un espectacle nascut i dissenyat al camp de Tarragona de la mà de l’autor Cèsar Constantí, que ha adaptat el conte de la Caputxeta Vermella per portar-nos la versió moderna d’aquest clàssic. La  posada en escena del musical crida l’atenció pel gran desplegament que comporta: llums, projecció, so, làsers i efectes especials. Tot des de la perspectiva d’una caputxeta vermella que somia en ser una estrella del rock. L’obra també aporta nous valors morals, ecològics i socials acompanyats de nous personatges que encaixen perfectament amb la història.

red rock caperucita

Una oportunitat de gaudir d’una creació musical pròpia, amb artistes professionals especialment del camp de Tarragona. 14 cançons composades i escrites expressament per l’espectacle, més de 40 personatges en una història atractiva i actual, sense perdre de vista l’essència de la Caputxeta. L’estrena a Tarragona de Red Rock Caperucita s’espera que sigui el punt de partida d’una gran gira per teatres estatals.

Les entrades per l’espectacle estan ja a la venda a través de Ticketmaster per un preu de 25 € (despeses de gestió no incloses).

Les funcions s’han programat perquè tots els públics puguin gaudir de l’obra. Divendres 4 i dissabte 5 de novembre la funció està programada a les 21h. El diumenge 6 de novembre es farà un passi a les 18h, donant l’oportunitat de gaudir també en família d’una activitat molt atractiva.

Espectacle nascut i crescut en terres tarragonines

El passat mes de juliol es va celebrar a la ciutat de Reus el càsting per escollir els actors que finalment participaran a l’obra, en el que van participar 150 artistes seleccionats dels 900 que es van apuntar. Red Rock Caperucita és una iniciativa nascuda des de terres tarragonines amb perspectiva nacional. Del total de participants finalment es van escollir els actors que han estat treballant i assajant per aconseguir un èxit absolut en la gira nacional que projectaran pel proper 2017.

Un equip artístic amb carrera en el teatre musical

Cèsar Constantí ha treballat en altres projectes, destacant com a compositor musical d’Aladdin i Peter Pan. Aquesta producció que posarà en escena l’empresa Primsa Shows, també compta amb la participació de grans professionals com Miguel Ángel Gamero, director vocal (protagonista de musicals com Peter Pan, Shreck, Annie o Jeckyll&Hyde) i  Isabel Malavia, dissenyadora vocal (que ha estat protagonista de musicals como We Will Rock You, Mamma Mia o Hoy no me puedo levantar).  L’equip artístic del musical es completa amb professionals com Maite Buenafuente, directora del càsting, Sònia Vargas com a productora, i David Martínez com a director tècnic.

Compra la teva entrada:

TICKETMASTER