4 novembre | 21h , 5 de novembre | 21h 

Red Rock Caperucita el musical és un espectacle per petits i adults, amb una posada en escena impactant. Canvis de ritme, d’escenografia i un equip artístic amb reconegut prestigi en el teatre musical. Tres dies de funció que donaran al públic tarragoní la possibilitat de ser els primers de gaudir d’aquesta impressionant creació.

Red Rock Caperucita s’ha dissenyat al camp de Tarragona de la mà de l’autor Cèsar Constantí, que ha adaptat el conte de la Caputxeta Vermella per portar-nos la versió moderna d’aquest clàssic. La  posada en escena del musical crida l’atenció pel gran desplegament que comporta: llums, projecció, so, làsers i efectes especials. Tot des de la perspectiva d’una caputxeta vermella que somia en ser una estrella del rock. L’obra també aporta nous valors morals, ecològics i socials acompanyats de nous personatges que encaixen perfectament amb la història.

red rock caperucita

Una oportunitat de gaudir d’una creació musical pròpia, amb artistes professionals especialment del camp de Tarragona. 14 cançons composades i escrites expressament per l’espectacle, més de 40 personatges en una història atractiva i actual, sense perdre de vista l’essència de la Caputxeta. L’estrena a Tarragona de Red Rock Caperucita s’espera que sigui el punt de partida d’una gran gira per teatres estatals.

Les entrades per l’espectacle estan ja a la venda a través de Ticketmaster per un preu de 25 € (despeses de gestió no incloses).

Compra la teva entrada:

TICKETMASTER