Un RANCOR de 7x4m s’instal·larà al Palau Firal i de Congressos de Tarragona

2 i 3 de desembre Tarragona

La gran exclusiva de la 1a Convenció Starraco Wars s’ha conegut aquest matí en la roda de premsa celebrada al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Un Rancor de 4 metres d’alt per 7 metres d’ample serà la gran atracció de Starraco Wars.

Aquest gegantesca figura veurà per primer cop la llum a Tarragona. Els visitants es podran fer fotografies per un 1€ i gaudir d’aquest espectacular record.

rancor starraco wars

Roda de premsa al Palau TGN

Carlos Lamote, de l’associació Star Wars de les Terres de l’Ebre R2T4, i Jordi Dies, gerent del Palau Firal ide Congressos de Tarragona, han sigut els encarregats de desvetllar els detalls de la convenció. Un altre dels atractius serà desfilada de prop de 100 personatges caracteritzats pels carrers de la ciutat.

A la roda de premsa també s’ha comptat amb la presència de Darth Vader que s’ha convertit en l’atracció de periodistes i personal del Palau de Congressos.

La 1a convenció Starraco Wars tindrà lloc els dies 2 i 3 de desembre. Es tracta de dos jornades dedicades exclusivament a la temàtica Star Wars per a tots els amants de la SAGA. La convenció inclourà diferents tipus d’activitats per a tots els públics: exposicions, conferències, tornejos i una ambientació que et transportarà a l’Univers creat pel fantàstic cineasta George Lucas.

Una proposta lúdica per a la ciutat on hi tindran cabuda els més fidels seguidors dels episodis de La Guerra de les Galàxies i també aquells que vulguin gaudir d’un esdeveniment atractiu, divertit i molt cridaner.

Compra la teva entrada anticipada.