Un cap de setmana de Palymobil!

Els propers 28 i 29 d’octubre arriba al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el Saló del Playmobil. Un esdeveniment pensat per a famílies i per a tots els aficionats a aquesta joguina tant popular a les llars d’arreu del món.

L’entrada es podrà comprar directament a la taquilla del saló amb un preu de 4€. Menors de tres anys entrada gratuïta.

L’import de l’entrada dóna accés a les activitats organitzades a l’interior. A més, part de l’import serà donat a la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars (FEPCCAT).

Entre les diferents activitats organitzades s’hi podrà trobar: exposició de diorames, buscaclikcs, projecció de curtmetratges fets amb Playmobil, pintacares, taller creatiu “stop-motion”, tir amb arc, playmobàsquet, photocall, taller de caretes i taller de xapes.

salo del playmobil tarragona

Punt de trobada per a col·leccionistes

L’espai de venda de producte es converteix en un punt de trobada dels aficionats a aquestes joguines. Un lloc on compartir la mateixa afició i acabar de completar les col·leccions de cadascú.

Amb un rerefons molt solidari

Un esdeveniment organitzat per Click Factory Fest amb una motivació benèfica. Part de l’import de l’entrada es destinarà a la FEPCCAT (Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars).

A més, ClickFactoryFest donarà un tiquet per al sorteig d’un lot Playmobil a canvi de cada aliment que es lliuri a l’espai destinat de recollida del Banc d’Aliments.

Els organitzadors

Click Factory Fest són especialistes amb el muntatge de salons dedicats als Playmobil i compten amb la garantia certificada per Playmobil Ibérica S.A.U.

La fira estarà oberta els dies 28 i 29 d’octubre en horari de:

  • Dissabte, 28 d’octubre: de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h.
  • Diumenge, 29 d’octubre: de 10 h a 14 h i de 16 h a 19 h.