El Palau de Congressos de Tarragona senyalitza les instal·lacions per a persones amb TEA

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona ha incorporat a la seva senyalització interna una sèrie de pictogrames que utilitzen els infants amb trastorn de l’espectre autista (TEA) per comunicar-se amb el seu entorn. Aquesta implementació s’ha pogut materialitzar gràcies a l’Associació Todos en Azul que treballa per visibilitzar i millorar les condicions de les persones amb TEA. 

La presidenta d’EMDET SA, Mª José López, i el gerent, Jordi Dies, s’han implicat en aquest projecte per a fer de les instal·lacions del Palau Firal i de Congressos un espai adaptat a les persones amb trastorn de l’espectre autista. Una millora que ajudarà a partir d’ara a nens i famílies usuaris de les instal·lacions tarragonines.

La nova senyalització s’ha col·locat en espais estratègics que es van decidir en una visita conjunta entre el Palau de Congressos i l’associació Todos en Azul.

El Palau de Congressos de Tarragona també va col·laborar amb aquesta associació per la gravació del videoclip “Destino” de Fran Amaya. Amb aquesta cançó l’artista dóna visibilitat a les famílies amb nens/es amb TEA. Les escenes del videoclip on apareix el cantant es van enregistrar a les instal·lacions del Palau de Congressos.

Todos en azul Palau TGN

Fotografia (d’esquerra a dreta): Juan José Caravaca (president Associació Todos en Azul), Mª José López (presidenta EMDET SA), Mari Trujillo (Secretaria Associació Todos en Azul).