II JORNADA ELDINE D’ACTUALITZACIÓ EN PATOLOGIA MAMÀRIA AL PALAU FIRAL I DE CONGRESSOS DE TARRAGONA

La II Jornada Eldine tindrà lloc aquest dijous 15 de març al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Un matí de treball en Actualització en Patologia Mamària. Més de 150 professionals assistiran a una sessió científica amb cinc ponències i una taula rodona de cloenda.

Les inscripcions es poden fer directament a la pàgina web www.eldinepatologia.com.

Dra. Àngels Fortuño Mar, Patòloga i Gerent d’Eldine Patologia, donarà la benvinguda a la Jornada. Les ponències aniran a càrrec del Dr. José Ángel Abreu, Cap de Servei de Radiologia de l’Hospital d’Amposta; la Sra. Sonia Villarreal Castellanos, gestora de casos de l’Institut de Diagnòstic per la Imatge (IDI) de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona; i el Dr. Francesc Tresserra Casas, director d’I+D+i de Ginecologia, cap del Servei d’Anatomia Patològica i Citologia de l’Hospital Universitari Dexeus de Barcelona.

ELDINE 2018

Després d’una breu pausa-cafè la Jornada es reprendrà amb la Dra. Cristina Teixidó Febrero, facultativa al Departament d’Anatomia Patològica de l’Hospital Clínic de Barcelona; i la Sra. Annabel Arcos Ruíz, autora del blog “Sin ti no puedo”, que acaba de publicar “Cáncer: contigo puedo”. En un mes s’han esgotat tots els exemplars de la primera edició del llibre.  Per acabar la sessió el Dr. Lluís Pons Ferré moderarà una taula rodona en la que s’obrirà el debat als assistents.

La Jornada Eldine és de caràcter bianual. La primera edició es va dedicar al Virus del Papil·loma Humà (VPH) i es va celebrar al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

La II Jornada Eldine està acreditada pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries i la Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud, amb 0,5 crèdits.

 Enllaços d’interès:

Cáncer: contigo puedo de l’autora Annabel Arcos Ruíz

Programa de la II Jornada Eldine Patologia.