Participa i guanya entrades gratis!

Des del passar mes de febrer el Palau Firal i de Congressos de Tarragona ha començat a col·laborar amb l’App Som Comerç TGN. Una aplicació de fidelització del comerç de Tarragona impulsada per la Conselleria de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona. L’app és gratuïta i es pot descarregar als dispositius tant Android com IOS. Un cop instal·lada i resgitrat com a usuari pots accedir als comerços adherits de la ciutat i descobrir els establiments on acumular descomptes a bescanviar en properes compres, ofertes i promocions específiques.

Sorteigs d’invitacions pel cinema vo del Palau de Congressos

A més, cada setmana fins el 2 de maig es fan sorteigs d’invitacions per les sessions de cinema en versió original que es celebren els diumenges al Palau de Congressos. Tots els usuaris que resgistrin alguna compra amb l’App des de dilluns fins a dijous entren al sorteig de dues invitacions per a la sessió del següent diumenge.  Els sortejos i guanyadors es van anunciant a les xarxes de @tgncomerc i @palautgn de Facebook i instagram.

Sorteigs per espectacles i contribució al creixement comercial de Tarragona

A part dels sorteigs de cinema, també s’han fet d’altres espectacles, com es va fer amb l’humorista Martita de Graná i  el cantaor valencià Pep Botifarra. Aquesta col·laboració es vol mantenir en el futur, amb la idea de poder fer partíceps tant a la ciutadania com al comerç de Tarragona. Un projecte que ha nascut amb la voluntat de contribuir al teixit comercial de la ciutat a la vegada que regalem tastets de “Palau” i bones experiències per gaudir de nou.