L’era digital ha arribat al @PalauTGN amb: facebook, twitter, google +, instagram i youtube

Nou domini i nova web optimitzada per tot tipus de dispositius

xarxessocials

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona agafa força en la seva comunicació online. Des de l’inici d’any s’ha posat en marxa la millora i ampliació tant de la gestió de xarxes socials com de la pàgina web corporativa.

Amb el domini www.palautarragona.com s’ha engegat el nou portal del Palau Firal i de Congressos de Tarragona, una web optimitzada, que es pot visualitzar en tot tipus de dispositius ja siguin tauletes, ordinadors o mòbils. A més, amb un contingut molt més estructurat i una molt bona navegabilitat per a l’usuari. També s’ha incorporat una nova Newsletter per oferir als usuaris tota l’actualitat i novetats del Palau Firal i de Congressos de Tarragona directament al correu electrònic.

En quant a xarxes socials, el Palau Firal i de Congressos de Tarragona s’ha reconvertit en @Palautgn. Des de fa prop de 4 anys l’entitat gestiona la seva pàgina de facebook actualment amb gairebé 1.800 fans. Posteriorment va obrir el seu perfil de Twitter actualment amb 2.000 seguidors. Al mes de març de 2016 va obrir la pàgina de Google + on també es poden consultar les diferents activitats i novetats del Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Finalment, també s’ha posat en marxa el canal d’Instagram i de Youtube corporatius on poc a poc es van introduint més continguts.

Amb l’ús de les xarxes socials i la implementació de la nova pàgina web es busca donar més visibilitat al PFCT i posicionar-lo com un espai proper al ciutadà, on s’acullen des de grans congressos i concerts fins petites reunions de treball, graduacions escolars i universitàries, banquets, festes… Un espai situat al centre de Tarragona que cada cop aposta per una programació més àmplia i adequada al públic de la ciutat.

La immediatesa de la xarxa permet a @Palautgn arribar més ràpid als usuaris i donar un millor servei de comunicació, solucionar dubtes de forma propera i rebre suggeriments dels seguidors. Una millora indispensable per adaptar-se a les necessitats d’una societat 2.0 que ha incorporat les eines de comunicació digitals a la vida quotidiana.