25 de juny al Palau de Congressos de Tarragona

pablo lopez Pablo López presenta “El Mundo y los amantes inocentes” el proper 25 de juny a l’auditori August del Palau de Congressos. Les entrades es troben ja a la venda a partir de 25€ (despeses de gestió no incloses) a través de Ticketmaster i els punts de venda Fnac, Halcón Viajes, Carrefour.

Amb un aire atractiu i melòdic, Pablo López s’apropa al públic de Tarragona amb el  seu segon treball “El Mundo y los amantes inocentes” que ha estat enregistrat als prestigiosos estudis East West de Los Angeles i a Miami, així com Madris i Barcelona amb Andrés Saavedra com enginyer de so, Kim Fanlo com a productor i Max miglin des del seu estudi a Madrid.

Una oportunitat de gaudir del concert d’un dels artistes revelació més exitosos del panorama espanyol i en un ambient captivador com és l’auditori August del Palau de Congressos de Tarragona. Una combinació que farà d’aquest concert una experiència plena d’emocions.

El malagueny va ser nominat  com a “Millor artista nou” als premis “Latin Grammy 2014” gràcies a l’èxit del seu primer disc “Once historias y un piano”. Aquest primer treball també li va valdre ser Disc d’Or a Espanya, recórrer més de 120 escenaris i col·laborar amb grans artistes nacionals i internacionals com Jaime Cullum, Tiziano Ferro, David Bisbal, Malú, Bustamante, Dani Martín, Juanes i Alejandro Sanz.

Pablo López es va donar a conèixer gràcies al programa Operación Triunfo de l’any 2008 en el que va quedar finalista en la segona posició.

Compra la teva entrada:

TICKETMASTER