L’Orquestra Tradicional Nacional de Chongqing, Xina,  actuarà al Palau Firal i de Congressos en la seva gira europea

La música tradicional xinesa arriba a Tarragona

El proper 8 de novembre, l’Orquestra Tradicional Nacional de Chongqing actuarà al Palau Firal i de Congressos de Tarragona amb un concert d’estil Bayu. Un concert de 90 minuts de durada amb 30 músics que interpretaran diferents peces del repertori antic de la zona de Chongqing.

El concert s’emmarca dins la gira europea l’Orquestra Tradicional Nacional de Chongqing i aproparà al públic de Tarragona l’oportunitat de gaudir de música xinesa de la mà d’una gran orquestra.

Les entrades es poden comprar a través de www.ticketmaster.es per un preu de 12€, per tal de poder apropar al màxim nombre de gent possible la música i cultura xinesa.

orquestra tradicional nacional de chongqing

L’Orquestra Tradicional Nacional de Chongqing va voler impulsar l’estil Bayu després de diverses visites a la ciutat de Chongqing dels compositors Hua Wu i Xiaogang Wang. Els compositors van fusionar i millorar el repertori original de la música tradicional d’aquesta zona, de manera que es destaca l’encant cultural de Chongqing i la vida de la zona de Bayu.

Orquestra Tradicional Nacional de Chongqing

Un concert espectacular i trepidant sota la direcció de Shimin Wan, director permanent de l’Orquestra Tradicional Nacional de Chongqing. Els acompanya en la gira Yi Wang, directora del Grup Chonging Performance i famosa en l’art dels instruments Yangqin i Zheng, entre d’altres.

L’orquestra Tradicional de Chongqing és un grup professional d’espectacles d’art fundat l’any 1986 i de reconegut prestigi a Xina. Durant a seva trajectòria, l’orquestra ha realitzat nombrosos concerts amb diversos repertoris clàssics. També han impulsat activament la seva voluntat de donar a conèixer a l’estranger la música tradicional xinesa, amb aquesta finalitat han actuat en diverses ocasions a Europa, Amèrica, Austràlia i Àfrica.

Des de la seva fundació ha mantingut el seu propi estil i ha innovat en l’especialitat local de la zona Bayu. L’orquestra destaca en la innovació i les formes de representar les seves actuacions i la fusió d’elements de diferents repertoris.