+34 977 24 55 77 info@palautarragona.com

EL PALAU DE CONGRESSOS OBRE LA SEVA WI-FI AL VEÏNAT

wi-fi

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona obre la seva wi-fi als veïns i veïnes de la zona. Una iniciativa per tal de fer més agradable el confinament a tots aquells als que puguem donar el servei i facilitar als nens i nenes del veïnat que puguin continuar amb la tasca escolar. Si sou veïns o veïnes i us arriba la xarxa WIFI PALAU a casa vostra, cal que envieu un correu electrònic a comunicacio@palautarragona.com indicant que sou veïns de la zona i voleu accedir a la xarxa wi-fi del Palau de Congressos.

En la major brevetat possible us contestarem indicant com podeu fer-ho de forma completament gratuïta.

Nosaltres ens quedem a casa per poder fer front amb el nostre granet de sorra a evitar la propagació del COVID-19. També hem tingut l’oportunitat de col·laborar en campanyes de donació de sang amb el Banc Sang i Teixits i de cedir material a Creu Roja per a l’alberg obert al barri del Serrallo de Tarragona per les persones sense sostre en aquests moments d’emergència sanitària.

Els esforços del Palau Firal i de Congressos de Tarragona es bolquen en la recuperació dels nostres ciutadans. Un cop finalitzi aquest estat excepcional, esperem reobrir amb més ganes que mai. Retornar una part de l’alegria de la nostra ciutat i celebrar actes en companyia, sempre amb les màximes garanties per a fer tots els esdeveniments espais segurs i agradables per als assistents.

#joemquedoacasa