19 I 20 DE FEBRER 2022 TORNA STARRACO UNLIMITED

Després dels darrers èxits de la convenció més fantàstica de Tarragona, els organitzadors de Starraco Unlimited presenten cartell i dates per la nova edició 2022.

El tercer cap de setmana de febrer, els dies 19 i 20, torna Starraco Unlimited al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.  Dues jornades on es concentraran personatges, continguts de ciència ficció i sèries que van marcar molt especialment les generacions dels anys 70, 80 i 90. 

Bola de Drac” protagonista a Starraco Unlimited 2022

Si en la darrera edició va ser Harry Potter l’aposta destacada pels organitzadors, en aquest nova edició ho serà Bola de drac. La mítica sèrie de dibuixos animats acull un gran nombre de seguidors i nostàlgics que van créixer amb els combats d’arts marcials.

Starraco Unlimited és un esdeveniment apte per a tots els públic, també per a gaudir en família, contagiar als més petits la fascinació pel món fandom i fins i tot descobrir les darreres tendències. Personatges fantàstics i de ciència ficció, tallers, concursos, xerrades, botigues i molt diverses activitats es concentren en dues jornades que també tenen el seu rerefons  solidari.

Personatges de Star Wars, Star Trek, V, Masters del Universo,  Marvel, i molts altres de la ciència ficció es reuniran un cop més a les instal·lacions del Palau Firal i de Congressos de Tarragona omplint els dos edificis de fantasia i diversió.