NOUS ESPECTACLES AL PALAU FIRAL I DE CONGRESSOS

arrenca la temporada de tardor-hivern

Acabades les festes de Santa Tecla arrenca la nova temporada d’espectacles que tindran com escenari el Palau Firal i de Congressos de Tarragona. La música i els monòlegs centren la programació que ve de la mà de promotors externs.

El proper mes d’octubre tindrem concerts per diferents públics, des dels amants del bolero que gaudiran amb el concert de Los Sabandeños, els seguidors la música coral i d’orquestra amb un concert en commemoració del 25è Aniversari de la URV fins als més rockers, que gaudiran del gran espectacle de History of Rock.

Els esdeveniments esportius també tenen lloc a les instal·lacions del Palau de Congressos, aquest proper 12 d’octubre es celebrarà per primera vega la Copa Bodybuilding Fitness a Catalunya, un espectacle increïble de força i dedicació.

palau tgn

Final d’any amb música tradicional xinesa, humor, ballet i musicals

La música tradicional xinesa omplirà la sala Eutyches del Palau de Congressos amb l’Orquestra Tradicional Nacional de Chongquing. Un concert únic a la ciutat en què la música i cultura xinesa de la zona del Bayu ens captivarà i transportarà a un món tradicional i exòtic.

Novament l’humor serà protagonista de l’escenari August amb el show #vuelvenNOvuelven dels exitosos Dani&Flo. Un divertit diàleg entre Florentino Pérez y Dani Martínez que ja van triomfar junts a Tonterías las Justas.

La programació més clàssica torna un cop més al Palau Firal i de Congressos de Tarragona de la mà de la companyia Ballet de Moscou que interpretarà El Trencanous el proper 3 de desembre.

A finals d’any s’imposen els tributs. Primer Brothers Brothers in Band ens portaran una gran manera de viure un directe gairebé idèntic del mític grup Dire Straits, i el 17 de desembre homenatjarem al mític grup MECANO amb l’espectacle ”La Fuerza del destino”.

El calendari complert de les actuacions, les darreres actualitzacions, la informació sobre els espectacles i la venda d’entrades la trobareu a www.palautarragona.com

A més dels espectacles, durant els mesos d’octubre, novembre i desembre el Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà també jornades, congressos i altres esdeveniments. Destaquem la XVI Jornada d’Actualitzacions Terapèutiques, organitzada per la fundació d’Atenció Primària; la jornada de l’Associació Espanyola de Directius; la jornada de l’Associació Catalana de Neurologia; la celebració del Dia de l’Emprenedor; i el Congreso Ibérico de Movilidad y Aparcamiento. També es durà a terme l’Exposició Micològica de Tarragona i espectacles infantils.

palau tgn