“ESPECTACULAR I DOLÇ” AIXÍ DEFINEIXEN EL MUSICAL RED ROCK CAPERUCITA ELS SEUS CREADORS

El musical familiar Red Rock Caperucita s’ha presentat a l’auditori August del Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Una presentació en la que s’ha pogut veure una petita mostra del que gaudiran els espectadors els dies 4 i 5 de novembre a Tarragona.

Els seus creadors han definit el musical com una adaptació dolça i espectacular del conte original de la Caputxeta Vermella. Que pretén arribar a un públic ampli i familiar. Un espectacle ple de llums, sons, làsers i efectes especials amb un desplegament artístic molt ambiciós.

Per a tots els públics

En quant a la part artística, Sandra Gracia, coreògrafa del musical, destaca que Red Rock Caperucita vol arribar tant a nens com adults. Per aquest motiu s’han introduït  diversos estils de ball i música,  des del jazz  i el rock fins arribar a les danses urbanes.

Mantenint l’essència del conte original

Cèsar Constantí, autor i compositor de Red Rock Caperucita, ha desvetllat que el musical es centra en la història d’una nena (caputxeta vermella) que somia en ser una estrella del Rock, però que l’obra manté en tot moment l’essència original del conte. L’obra també aporta nous valors morals, ecològics i socials acompanyats de nous personatges que encaixen perfectament amb la història.

Aquest és un espectacle de llarga durada en el temps, explica Sònia Vargas, productora executiva de Prisma Shows. En acabar l’estrena que tindrà lloc a Tarragona la companyia viatjarà a Granada per començar la gira estatal, en la que ja tenen dates reservades per al 2018.

Producte del territori

Red Rock Caperucita és una creació musical pròpia, amb artistes professionals especialment del camp de Tarragona. 14 cançons composades i escrites expressament per l’espectacle, més de 40 personatges en una història atractiva i actual.

Les funcions s’han programat perquè tots els públics puguin gaudir de l’obra. Divendres 4 i dissabte 5 de novembre la funció està programada a les 21h.

Entrades:

TICKETMASTER