CONCERT SIMFÒNIC DE  MODECADES AMB  LA BANDA UNIÓ MUSICAL DE TARRAGONA

Dissabte 10 de març de 2018 | 20h

La formació d’Izaskun Uranga arriba al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Una actuació molt especial que unirà la formació de Mocedades en un concert simfònic amb la Banda Unió Musical de Tarragona.

Entrades

Les entrades estan a la venda anticipadament a través del portal de venda d’entrades de  El Corte Inglés per un preu de 27,25€. També es podrá adquirir el mateix dissabte 10 de març a la taquilla del Palau Firal i de Congressos de Tarragona, a partir de les 19h. La taquilla estarà situada a la porta d’accés A, al mostrador d’accés al recinte.

mocedades bumt

L’emblema de Mocedades és Izaskun Uranga, fundadora i única supervivent dels diferents canvis viscuts en tots els anys de la formació. L’acompanyen Fernando González, Rosa Rodriguez, José María Santamaria i José Miguel González.

BUMT

La Banda Unió Musical de Tarragona ha estat present des dels seus inicis en la vida cultural i popular de la ciutat. En aquesta ocasió acompanyaran a la famosa formació en un concert de gran rellevància.

Actualment Mocedades està immers en la gira de celebració del seu 45è aniversari. El passat 2017 van actuar tant per territori espanyol com a l’estranger, visitant països com Mèxic, Equador, Xile, Uruguai i Colòmbia.