GOYO JIMÉNEZ “MÁS DIFÍCIL TODAVÍA” AL PALAU DE CONGRESSOS

El 29 de juliol torna Goyo Jiménez al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Just un any després de la seva darrera actuació a Tarragona, arriba per presentar-nos el seu nou espectacle Más difícil todavía. Una divertida manera d’endinsar-se en la temporada d’estiu amb bon humor. Aquest és el 6è show de Goyo Jiménez, un èxit que ha anat assolint espectacle rere espectacle amb els que ha superat àmpliament la xifra del milió d’espectadors.

Más Difícil Todavía

El show es va estrenar el 2016 a Bilbao i ja l’han gaudit més de 30.000 espectadors. Des d’octubre del 2016 a Abril del 2017 ha estat fent temporada al Teatre Borràs de Barcelona on ha penjat el cartell de sold out. Després del gran èxit assolit a la capital catalana el còmic inicia aquest estiu la gira per la resta del país, visitant Madrid, Málaga, València, Bilbao, Alicante i Vigo, entre moltes altres ciutats.

goyo jiménez más difícil todavía - Palau Firal i de Congressos de Tarragona

Amb aquest últim espectacle Goyo intenta superar-se encara més. Más Difícil Todavía no és el típic espectacle de comèdia sinó que el còmic busca fer una crítica a la societat oferint al públic les claus necessàries per assolir l’èxit en el complex món en què vivim. Un show on l’artista intercala els seus monòlegs amb improvisacions, però interactuant amb el públic. El resultat és un espectacle dinàmic i entretingut que deixa veure clarament perquè és considerat un dels millors monologuistes del país, tant pel públic com per la crítica.

Goyo al Palau TGN

Aquesta serà la tercera vegada que l’humorista actua al Palau Fira i de Congressos de Tarragona. Sembla que l’escenari tarragoní s’està convertint en parada obligatòria dels mesos d’estiu. El 2015 es va estrenar a l’auditori August amb By the way. El 2016 l’humorista ens va portar el seu espectacle Evoluzión. I el proper 29 de juliol  a les 21h podrem gaudir de Más difícil todavía.

En els últims anys en Goyo Jimémez ha estat molt present en els mitjans de comunicació del país. En televisió, per exemple, ha participat en programes com La hora de José Mota (TVE) on exercia d’actor, co-director i guionistaTambé ha col·laborat en programés de gran èxit com El club de la Comedia o Zapeando (La Sexta)  i actualment presenta Órbita Laika (La 2). També ha estat present en la gran pantalla actuant en pel·lícules com Clara no es nombre de mujer (2010) Torrente 4 (2011) o El Pregón(2016).

Compra la teva entrada:

mpc - Palau Firal i de Congressos de Tarragona