La façana del Palau Firal i de Congressos de Tarragona es converteix en escenari d’una de les proves de la Viking Raid Tarragona.

Els participants escalen una de les façanes del Palau de Congressos i en baixen fent ràpel des de dalt de tot de la torre de l’ascensor.

VIKING RAID 5
El raid d’aventura, Viking Raid Tarragona, és, alhora, un esdeveniment per promocionar Tarragona com a destí turístic de qualitat i de vacances actives. Els nòrdics i les nòrdiques lluiten entre ells a Tarragona i Montsant durant cinc dies per poder proclamar-se “Víkings d’Escandinàvia”.

Víkings i vikingues de Dinamarca i Noruega lluitaran per apoderar-se el títol de “Vikings of Skandinavia” durant cinc etapes del raid d’aventura, Viking Raid Tarragona, del 2 al 6 de maig 2016. El raid d’aventura, organitzat per l’associació danesa AR Sport en col·laboració amb Tarragona.dk, és alhora un esdeveniment per promocionar Tarragona com a destí turístic de qualitat i de vacances actives.

Els víkings que vénen són forts i la cursa multi esportiva no és apta per qualsevol. De fet l’organitzador del raid, el danès Nils Gisli resident a Tarragona ciutat des de fa un parell d’anys, afirma rient que els corredors de raids d’aventura s’acostumen a esmorzar triatletes i ironmen abans de cada prova.

 Efectivament, suaran i seran cinc dies molt durs d’una mitjana de deu hores de carrera al dia en disciplines com rappel, trail run, BTT, via ferrada, caiac, natació, espeleologia, padlesurf i curses d’orientació…tot en un dia, és clar, i amb el temps com el seu pitjor enemic. L’equip més ràpid en el conjunt dels cinc dies s’apoderà del títol de “Vikings of Skandinavia”.

Són els paisatges de les comarques de Tarragona i les seves possibilitats que ha inspirat a Nils Gisli per promocionar les terres tarragonines a Escandinàvia, unes terres desconegudes pels nòrdics viatgers.

L’organitzador, Nils Gisli, ha involucrat amb èxit algunes empreses locals per dur a terme el projecte de Tarragona.dk i, per tant també, el Viking Raid Tarragona. És gràcies a ells i als deu voluntaris que viatgen des de Dinamarca per ajudar amb el desenvolupament del raid durant els cinc dies, que el Viking Raid Tarragona es pugui fer. “Es tracta de fer pinya a una ciutat com Tarragona”, diu el Gisli feliç de tota l’ajuda rebuda des de les associacions i empreses locals.VIKING RAID 1