ANIMEM L’OCTUBRE A RITME DE BOLERO AMB LOS SABANDEÑOS

El 21 d’octubre a les 21h, Los Sabandeños actuaran al Palau Firal i de Congressos de Tarragona amb el seu espectacle Antología del Bolero, un recorregut per les cançons més emblemàtiques de la història del bolero i un repàs pels grans èxits de la seva carrera musical.

Un concert que amplia l’oferta musical i d’oci a la ciutat de Tarragona arribant a un públic amant del bolero i del cançoner llatinoamericà. Les entrades estan a la venda a través de Ticketmaster, Fnac, Halcón Viajes i Carrefour.

sabandeños 1920x1080

Han transcorregut 50 anys des que Els Sabandeños van començar la seva activitat, mantenint una tasca musical ininterrompuda, reflectida en més de 70 treballs discogràfics. Un valuós arxiu sonor que recull part del llegat tradicional, a més de cançons de creació pròpia i versions adaptades. Els Sabandeños no només han abordat els diferents gèneres que componen el variat repertori folklòric canari sinó que, paral·lelament, s’han dedicat a difondre el ric cançoner llatinoamericà i, més recentment, el bolero. Tal ha estat l’impacte de la trajectòria sabandeña, que s’han convertit en un obligat punt de referència per a la música tradicional, que va més enllà de l’àmbit canari, havent acumulat nombroses distincions, premis i reconeixements en aquest temps.

Fora de l’Arxipèlag Canari, Los Sabandeños han portat la seva música amb gran èxit per tota la geografia nacional i han realitzat concerts a Bèlgica, Itàlia, Portugal, Estats Units, Mèxic, República Dominicana, Puerto Rico, Cuba, Veneçuela, Brasil, Uruguai, Argentina o Colòmbia. Els seus discs, amb més de 2.000.000 de còpies venudes, han estat editats en molts d’aquests països, a més de Japó.

Els seus últims treballs han comptat amb destacades col·laboracions de la talla d’Alfredo Kraus, Eduardo Falú, Armando Manzanero, Silvio Rodríguez, María Dolores Pradera – amb la qual van obtenir una nominació als Grammy Llatins amb el seu disc ‘Et canto un bolero’-, Pablo milanès, Daniel Viglietti, Mario Benedetti, Francisco Rabal, Olga Guillot, Alberto Cortez, Luis Eduardo Aute, Ana Belén, Mercedes Sosa, Caco Senante, Pedro Guerra, Carlos Aguirre o Soledad Giménez.

Durant els anys s’han succeït les gires i concerts multitudinaris en infinitat de ciutats, tant a la península, com en altres països i, com no, a les Canàries. Los Sabandeños són, sens dubte, el millor grup folklòric nacional amb més projecció internacional.

Compra la teva entrada:

TICKETMASTER