El Palau de Congressos, parada imprescindible del Ballet de Moscou

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona s’ha consolidat com una de les parades habituals del Ballet de Moscou. La companyia ja fa tres anys que actua periòdicament a les instal·lacions tarragonines amb dues o tres actuacions al llarg de l’any. El proper 23 de juliol, amb “El llac dels Cignes” el prestigiós Ballet de Moscou ens portarà sobre l’escenari de l’Auditori August la història d’amor condemnada d’Odette, la princesa transformada en cigne pel conjur d’un bruixot.

Les entrades es poden comprar anticipadament a través de la pàgina web 4tickets.es per un preu de 38€ (despeses de gestió no incloses). Les entrades de grups a partir de 12 persones tenen un preu de 20€ (despeses de gestió no incloses). També es podran comprar a taquilla del Palau Firal i de Congressos de Tarragona el mateix 23 de juliol a partir de les 20h.

llac dels cignes 1920x1080

“El llac dels signes” és una experiència única i una bona manera d’iniciar-se en la cultura del ballet per a totes les persones que no n’han gaudit mai; és un dels ballets més famosos i bells i un clàssic que captiva totes les generacions. Pels amants d’aquesta peça és una oportunitat immillorable per reviure la màgia d’aquesta història d’amor amb la força de música de Txaikovski.

La darrera actuació del Ballet de Moscou a Tarragona va ser el passat 9 de juliol amb el ballet “Giselle”. S’espera que la companyia pugui tornar a finals d’any per actuar novament al Palau Firal i de Congressos en dates nadalenques.