30 de setembre es podrà veure el Llac dels Cignes al Palau Firal i de Congressos de Tarragona

El coreògraf i ballarí Timur Fayziev, fundador de la companyia del Ballet de Moscou, ha presentat  aquest matí al Palau Firal  i de Congressos de Tarragona la darrera  actuació de la seva gira d’estiu. Tarragona ha estat escollida per representar El Llac dels Cignes, un dels més demanats pel públic. El ballet es podrà veure aquest dissabte 30 de setembre a les 21h.

roda de premsa llac dels cignes ballet de moscou

(Esquerra) coreògraf i ballarí Timur Fayziev, fundador de la companyia del Ballet de Moscou a la roda de premsa del tancament de la gira. Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

La companyia ha consolidat un públic fidel que s’ha anat guanyant amb una programació estable i variada a la ciutat. Amb un mínim de tres actuacions per any el Ballet de Moscou ens ha presentat EL Llac dels Cignes, El Quixot, Giselle, El Trencanous i la Bella Dorment.

Venda d’entrades i grups

Les entrades estan a la venda per internet o bé es poden comprar directament a taquilla del Palau de Congressos el mateix dia de l’espectacle una hora abans de l’inici. Un gran avantatge que ofereix la companyia són els importants descomptes per a grups a partir de 12 persones.

El Llac dels Cignes és una experiència única i una bona manera d’iniciar-se en la cultura del ballet per a totes les persones que no n’han gaudit mai; és un dels ballets més famosos i bells i un clàssic que captiva totes les generacions. Pels amants d’aquesta peça és una oportunitat immillorable per reviure la màgia d’aquesta història d’amor amb la força de música de Txaikovski.

El Ballet de Moscou és una de les companyies més importants i més internacionals del seu país, havent fet més de 60 gires arreu del món: Japó, Xina, Taiwan, Itàlia, Suïssa, Anglaterra, Espanya, etc.

llac dels cignes ballet de moscou