Del 21 de juny al 15 de juliol de 2018 | consultar horaris

LEYENDAS del Museo del Deporte

    Leyendas del Museo del Deporte

Leyendas del Museo del DeporteDel 21 de juny al 15 de juliol arriba l’exposició itinerant LEYENDAS del Museo del Deporte. Una activitat organitzada dins del programa cultural del Jocs del Mediterrani i que ambientarà encara més la ciutat de Tarragona en motiu d’aquest gran fita esportiva.

 

Prop de 500 objectes dels que descobrir interessants dades i curiositats. Qui té el rècord mundial de salt en alçada? Qui va ser el primer guanyador mundial de futbol? El recinte firal, situat davant l’estació de ferrocarrils RENFE i amb una superfície de 2.000 m2, s’omplirà de les grans gestes esportives.

Les entrades es podran adquirir directament en horari d’atenció al públic a la taquilla del recinte firal. L’entrada general tindrà un preu de 3€, de 7 a 14 anys l’entrada tindrà un cost d’1€ i els nens menors de 7 anys  entren de forma gratuïta. Consultar clubs, federacions i altres entitats col·laboradores amb entrada bonificada (1€).

Què trobareu a l’exposició?

L’exposició estarà formada per cinc àrees diferents, a més d’espais recreatius integrats al llarg del recorregut com seran un vídeojoc i un futbolín. Espais on els visitants podran participar activament.

Història

A l’espai d’Història de l’esport destacarà la col·lecció de torxes olímpiques des de Mèxic ’68, fins a Rio ’16,destacant els Jocs de Barcelona ‘92.Leyendas del Museo del Deporte

Futbol

L’àrea de futbol disposarà de diverses zones amb els campions del món, clubs i competicions. També trobarem els llegendes del futbol a nivell mundial i una important àrea de la selecció espanyola i la seva trajectòria.

Bàsquet

L’NBA i la FIBA tindran especial presència en l’àrea de bàsquet. També hi trobarem una selecció de samarretes de tot el món i els millors moments i eines del bàsquet actual. Es buscarà la participació dels visitants.

Altres esportsLeyendas del Museo del Deporte

Altres esports també seran representats a l’exposició. Jocs d’equip populars i practicats  com el handball, voleibol, hockey i waterpolo.

Atletes i gestes

Personatges destacats de l’esport espanyol tindran un espai dedicat per les seves gestes. Noms com Induráin, Nadal, Alonso, Lorenzo, Gasol o Contador prendran protagonisme a LEYENDAS del Museo del Deporte.

 

Horari: Del 21 de juny al 15 de juliol de 2018 De dimarts a diumenge D’11 a 14h i de 18 a 21h Dilluns tancat // Preu: Entrada general: 3€ Entrada bonificada: 1€* * Entrada bonificada: Socis d’associacions, federacions i clubs esportius col·laboradors. Posseïdors d’entrada a qualsevol competició dels Jocs Mediterranis durant la vigència dels mateixos. Membres de família nombrosa, persones amb discapacitat i persones en situació legal d’atur (imprescindible presentar acreditació). Nens de 7 a 14 anys.