Dos dels components de la mítica formació infantil dels anys 80 “PARCHÍS”,  arriben al Palau de Congressos en el marc de la convenció de Starraco Wars Unlimited.  Frank Díaz, fitxa blava de la formació, i Gemma Prat, fitxa verda, estaran presents la tarda del dissabte 8 de febrer signant autògrafs i fent-se fotografies amb els assistents a l’estand Inbloom Design.

Els dies 8 i 9 de febrer Starraco Wars Unlimited serà un espai de retrobament pels nostàlgics dels 80. Entre les diferents temàtiques hi podrem trobar zones dedicades a  Regreso al Futuro, V, Cazafantasmas, StarTrek, Alien, Stargate, Masters del Universo, Star Wars, retrogamming, botigues i molts personatges!

El frikisme més modern també té lloc en aquesta convenció. 

Els seguidors de la sèrie BIG BANG THEORY podran escoltar en directe la veu de doblatge del personatge Sheldon  Cooper, i participar  al concurs “ Piedra, papel, tijera, lagarto, Spock”.

La convenció, que es celebra per tercera edició, ha obert aquest any les portes a nous universos i sobretot ha ampliat el seu abast omplint tant les instal·lacions del Palau de Congressos om les del recinte firal.

Els dos edificis comptaran amb taquilla per tant els assistents podran comprar la seva entrada en qualsevol de les dues instal·lacions. L’entrada dóna accés a tots els espais. Es recomana venir amb molta energia per a gaudir de tota la jornada ja que hi ha activitats durant tot el dia.

Zona de tallers per a nens, conferències, zona tattoo, soft-combat, exhibició de lluites amb espases làser, concurs cosplay, vehicles de pel·lícules, photocalls i personatges… A més d’espais  per a exposicions, concursos, conferències, espai solidari, jocs de taula i espai gastronòmic als dos edificis.

També s’exposaran els dibuixos finalistes del concurs escolar “dibuixa el teu superheroi” organitzat entre Starraco Wars Unlimited i el Club dels Tarraconins.

COMPRAR ENTRADA

L’entrada es pot comprar ja anticipadament. L’enllaç a la venda d’entrades i continguts el trobareu a www.starracowars.com . Entrada d’un dia: 8€ adults / 5€ infant (de 8 a 16 anys). Gratuït fins als 7 anys.

Es pot adquirir directament passi per als dos dies a un preu de: 14 €/adult ,  8€/infantil (de 8 a 16 anys).  Gratuït fins als 7 anys.

Starraco Wars Unlimited és un esdeveniment organitzat per Tangerin Works, el Palau Firal i de Congressos de Tarragona i l’associació R2-T4.