27 de juliol de 2018 | 21 h

VIU UNA NIT MÀGICA AMB EL LLAC DELS CIGNES

Què fa que El Llac dels Cignes sigui el ballet més estimat de tots els temps? La seva encisadora història recorre tota la gamma d’emocions humanes, i el consens popular s’inclina a assenyalar la música de Piotr I. Txaikovski, “el més admirat compositor de música de ballet en la tradició clàssica que mai hagi existit”, com la major responsable, per estar repleta de moltes melodies molt apropiades per dansar, i summament belles i agradables d’escoltar.

LAGO BM 317 006 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona

D’altra banda, començant per les notes del tema malenconiós i misteriós de l’oboè, que anuncia la presència de la princesa-cigne al costat del llac, els ritmes, ja siguin ràpids o lents, han inspirat (i encara inspiren) coreografies líriques, fluïdes, i fins i tot una mica dramàtiques que ofereixen una gran oportunitat de lluïment als intèrprets.

LAGO30 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona

Amb els millors solistes russos que integren el Ballet de Moscou en el qual destaquen els solistes Cristina Terentiev, Alexei Terentiev i Aleksandr Petrichenko sota la direcció de Timur Fayziev, en l’obra més representada de tota la història de la dansa.

Primera part: 60 minuts

Descans: 20 minuts

Segona part: 50 minuts

Compra la teva entrada:

boto4ticketsballetmoscu - Palau Firal i de Congressos de Tarragona