ARRIBEN LES PRINCESSES A “EL PALAU” AMB L’ESPECTACLE INFANTIL “LA REINA DE LAS NIEVES”

la reina de las nievesFins al moment ja s’han venut més de 500 entrades de l’espectacle “la reina de las nieves” que arribarà el proper mes de juny al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. “La reina de las nieves” és un espectacle de la Factoría Diversity i farà viure una tarda de màgia i il·lusió en família.

Continuant amb una programació àmplia que arribi a tot tipus de públic el Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà aquest espectacle infantil ple de música i fantasia. Les entrades es poden comprar a través de la plataforma www.giglon.com per un preu a partir de 15€ (despeses de gestió no incloses). L’atractiu de de la “reina de las Nieves” es fa evident amb la posada en escena en la que els personatges més coneguts dels infants cobren vida. La música, el ball, el joc de llums i els colors transportaran als espectadors dins la història de la reina de les neus.

Una oportunitat de viure a Tarragona aquesta història de fantasia acompanyats dels més petits de la casa i construint un record inoblidable.

Compra la teva entrada:

GIGLON